pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrar alıntılamazsam mutlu olursun çünkü 5 kuruş vergi ödediğine dair beyanın yok. ne amerikaya ne ülkene. vergi vergi tutturmuşsun hani nerede vergi? neyi ödedin? kelimesini yapabiliyor musun? hayır. yapmadığın şeyin savunmasını yapma ortamda biraz dürüst olun. pkk mkk muhabbetlerine gelince. sana boşa söylemedim o yandaş kanallardan kafanı biraz kaldır diye. tam olarak onların jargonuna hakimsin. sokakta mikrofon uzatılan dünyadan habersiz 45 lik dayılardan farksız. o yüzden siyasi tartışmaya girmicem seninle. senin kafadakilere düşündüklerinin tersi hiç bi şekilde anlatılamaz, idrak ettirilemez çünkü iyi biliyorum. partizanlık olayı tam olarak budur çünkü. isterse ülke yansın bitsin bizim davamız var goygoyu. her neyse, çok konuda denk geliyordum sana ve gereksiz, içi boş savunmalarına artık tutamadım kendimi. selametle.
şakayı boşverelim. ben haber olarak tvde asla asla asla o tahin edebileceğiniz bir kanal asla izlemem benim kanal listemde halktv dahil var ama o kanal yok çünkü ben o kanalı izleyecek biri değilim ama sizin yaptığınız ön yargılama ne yaptığımı ne vergi verdiğimi sormuşsun evet şuan vermiyorum ama orada mesele vergi ver veya verme değil orada mevzu senin ülkene vergi vermeyen bir şirket ve buna birilerinin çıkarlarını zedeliyor diye abi deyip el pençe ile karşılamakmı ?

bu acizliktir başka hiçbirşey değil. enson twitterde kafa tutuyordu ama şuan büro açmak için uğraşıyor pasif olursan kullanılırsın bizim meselemiz buydu kısaca parti değil devlet çıkarıydı.

saygı ve sevgiler hayırlı geceler kırılma olduysa kusura bakmayın.