şuan tamamen boş konuştun farkındamısın ? partizan derken ne partizanlığı yapmışım ? tamam ne yapalım hagi basiretsizi kovalayalım söylesene daha adam kendine oy vermeyi beceremeyen basiretsiz bereketsizleremi ? yada pkknın koynunda dans edip sonra yüzsüz gibi halkın karşısına geçip sana demeç verenlerlemi ? ne yapalım söylesene ?
şimdi soruna cevap vereyim tamamen boş yapmışsın cunkü yapılan tüm yorumları okusan böylesine BOŞ luk oluşturmazdın okumaya üşendinmi yoksa kendini çok zeki sanıp bir anda haa bu böledir deyip yargıladınmı ?
bana söylesene kimin peşine gidelimde bu düzeni düzeltelim ? bana bir seçenek ve nedenleri ile sun..
bak sen bana ön yargılı oldunya bende sana olayım. senin bu düşüncen birileri gitsinde gerekirse pkk yönetsin ülkeyi diyenlerden olduğunu düşündüm. ve onları söyleyenler içinde ne düşündüğümü söyleyeyim dicemde forum kuralları gereği ve bu yorumları okuyanlara saygıdan istinaden.
hayırlı geceler dostum o sohbetlerimde postlarımda kim nerden nasıl para kazandığımı ve payoonere paypaldan ne zaman geçtiğimi yazdım malum çok zeki insanlar yine okumadan BOŞluk oluşturup zamanımı çaldı. zamanımı çalmayın ve az ötede napıyorsanız yapın dayanamıyorsanız yorum yapmaya benim olduğum sayfayı kapatın.
tekrardan hayırlı geceler. (tekrar alıntılamaz isen mutlu olurum)
tekrar alıntılamazsam mutlu olursun çünkü 5 kuruş vergi ödediğine dair beyanın yok. ne amerikaya ne ülkene. vergi vergi tutturmuşsun hani nerede vergi? neyi ödedin? kelimesini yapabiliyor musun? hayır. yapmadığın şeyin savunmasını yapma ortamda biraz dürüst olun. pkk mkk muhabbetlerine gelince. sana boşa söylemedim o yandaş kanallardan kafanı biraz kaldır diye. tam olarak onların jargonuna hakimsin. sokakta mikrofon uzatılan dünyadan habersiz 45 lik dayılardan farksız. o yüzden siyasi tartışmaya girmicem seninle. senin kafadakilere düşündüklerinin tersi hiç bi şekilde anlatılamaz, idrak ettirilemez çünkü iyi biliyorum. partizanlık olayı tam olarak budur çünkü. isterse ülke yansın bitsin bizim davamız var goygoyu. her neyse, çok konuda denk geliyordum sana ve gereksiz, içi boş savunmalarına artık tutamadım kendimi. selametle.