pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin kadar enteresanını görmedim desem yeridir. pinterest konularında cirit atıyorsun o beğenmediğin amerikalının kurduğu siteden yararlanıp yine beğenmediğin amerikalının kurduğu google şirketinden cebine para sokabilmek için. muhtemelen aldığın ödemelerin çoğu için de vergi mergi ödememişsindir. adamların sistemleri üzerinden elde ettiğin gelirlerden abd ye vergi ödedin mi bugüne dek? bana adsense onun vergisini kesiyor öyle yatırıyor paramızı goygoyu yapma adsense kendi kazancının vergisini öder, senden kestiği komisyon sana sunduğu hizmetin karşılığıdır. sen adamların sistemlerini kullanıp adamların vatandaşları sayesinde karın doyuruyorken adamlara 5 kuruş para ödedin mi bugüne dek? önce bunun cevabını sonra ülkene soktuğun para için bu işleri yapmaya başladığın ilk günden itibaren şirketini kurup vergisini ödeyip ödemediğini bi sorgula. sana daha tonla ama tonla yazı yazılır ancak sende bunları algılayacak bi kapasite olduğunu zannetmiyorum. o yüzden sana tavsiyem, takip ettiğin yandaş medyadan kafanı kaldırıp gerçekleri görmeye odaklan, ülkenin şu an içinde bulunduğu kritik durumların sebeplerini sorgula, birileri fakirlikten kırılırken siyaseti, dini kullananlar neden bolluk bereket içinde yaşıyor bunları düşün. "partizanlığı" bırak. devlet demek hükümet demek değil bunu öğren. devletini sev, koru, savun ancak devleti hükümet zannetme. hükümet devleti yönetendir. devlet kötü yönetiliyorsa suçlu devlet değil, hükümettir. insanlar laf söylüyorsa devlete değil, yönetenlerine laf söylüyor bu farkı iyi kavra. Türkiye Cumhuriyeti Devletiyiz. hükümeti değil. hükümetler geçici, bugün var olan yarın gider yenisi gelir. baki olması gereken devlettir. bunu iyi öğren ve yaptığın partizanlıkları, içi boş savunmalarını gözden tekrar tekrar geçir. bu halinle sadece can sıkıcısın. başka bi şey değil.
şuan tamamen boş konuştun farkındamısın ? partizan derken ne partizanlığı yapmışım ? tamam ne yapalım hagi basiretsizi kovalayalım söylesene daha adam kendine oy vermeyi beceremeyen basiretsiz bereketsizleremi ? yada pkknın koynunda dans edip sonra yüzsüz gibi halkın karşısına geçip sana demeç verenlerlemi ? ne yapalım söylesene ?

şimdi soruna cevap vereyim tamamen boş yapmışsın cunkü yapılan tüm yorumları okusan böylesine BOŞ luk oluşturmazdın okumaya üşendinmi yoksa kendini çok zeki sanıp bir anda haa bu böledir deyip yargıladınmı ?
bana söylesene kimin peşine gidelimde bu düzeni düzeltelim ? bana bir seçenek ve nedenleri ile sun..

bak sen bana ön yargılı oldunya bende sana olayım. senin bu düşüncen birileri gitsinde gerekirse pkk yönetsin ülkeyi diyenlerden olduğunu düşündüm. ve onları söyleyenler içinde ne düşündüğümü söyleyeyim dicemde forum kuralları gereği ve bu yorumları okuyanlara saygıdan istinaden.

hayırlı geceler dostum o sohbetlerimde postlarımda kim nerden nasıl para kazandığımı ve payoonere paypaldan ne zaman geçtiğimi yazdım malum çok zeki insanlar yine okumadan BOŞluk oluşturup zamanımı çaldı. zamanımı çalmayın ve az ötede napıyorsanız yapın dayanamıyorsanız yorum yapmaya benim olduğum sayfayı kapatın.

tekrardan hayırlı geceler. (tekrar alıntılamaz isen mutlu olurum)