Zibilyon tane yorum okudum ve firmayı buna istinaden tercih ettim. Bu mağduriyet sonsuza kadar sürmeyecek elbette ki çözeceklerdir.
Benim canımı sıkan şey, düşünün sıfır bir araç alıyorsunuz 2. gün arıza yapıyor. Yaptırıyorsunuz bir hafta sonra tekrar. Bir türlü o araca binemiyorsunuz. Bunun gibi ilk günden itibaren sorunlar yaşamak can sıkıcı bir şey.. Yoksa burada firmanın yaptığı işi veya kalitesini tartışmıyorum.
Güzel hosting'de destek talebi oluşturmadığınız sürece arkanıza yaslanın siteniz hiç kapanmaz, kapansa da siz hissetmezsiniz. Ama Destek taleplerinde biraz sorun oluyor, onunda sebebi Covid-19 sanırım.
Muhtemelen buna benzer bir sorun yaşıyorum haklısınız. Nasıl yapıldığını bilmediğim bir şeyi silmem de olanaksız. Zaten cPanel kullanmayı bilsem arkadaşları hiç yormam kendi işimi kendim görürüm bunu onlara da söyledim. Kasiyer halimle ancak bu kadar öğrenebildim ne diyim ki.
İyisini öğrenmeniz için biz bu forumda varız. Benimde bilgimin olmadığı noktalarda bu forumdan oldukça fazla yararlanıyorum. En kısa zamanda sorununuz çözülür inşallah.