Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın bencilsiniz bencilce cevap veriyorsun iş yaıyorum diyorsun paypalla yapacağım diyorsun ama paypal senin ülkene vergi vermiyor bu bencilliktir ben işimi görürüm ister versin ister vermesin mantığı ile satr satır yazı yazarak hiç bir şey olmaz.

tamamen boş yazmışsınız kural kaide vardır biri senin ülkende ise başkasına vergi verip sana vermiyorsa ve sende bunu kabul ediyorsan ya acizsin ya eziksin vergi isteyemiyorsun. hayır benim tuzum kuru değil ben ay sonunu zor çıkartıyorum işlerim kötü olduğundan mutlumuyum hayır değilim. lakin beni eleştirenler sadece ben belli bir yöne baktığım için eleştiriyor halbuki beni eleştiren kişi veya arkadaş bak kardeş şurda daha güzel manzara var ve o manzarayı bana anlatsa işte ozaman mantıklı eleştiri yapmış olur.

kardeşim bağırarak hiç bişe yapamazsın boş boş bağırdın ve kin nefret kustun tamamen kendine zarar verdin. kardeşim bu ülkede adaletli bir seçim var sen gidersin sandığa verirsin oyunu istediğini getirirsin getiremiyorsan azınlıksın demektir. ve azınlık olarak çoğunluğa aptalmış gözü ile bakarsanız buda sizin acziyetiniz olur ve bu şekilde bu devran döner gider.

umarım yazımın tamamını okursun sanada hayırlı günler dilerim kinler ve neretlerinizden rica ediyorum arınarak bana alıntı yapın. aksi taktirde tamamen boşuna yazı ve zaman harıyorsunuz.

ayrımcılık yapmayın sizci bizci yada sizin gibi düşünen bizim gibi üşünenlerden olmayın bunu olursanız her zaman kaybedeceksiniz. bu ülkede kendini hep haklı hep üstün görenler eskide kaldı

saygılar iyi günler dilerim Allah işinize kat kat kazanç sağlar ve kat kat artırır İnşaAllah..
Bana bencil diyorsunuz neye göre dediğinizi inanın anlamadım beni bağlayan hiçbir şey olmadığı halde sırf ufak tefek kazanç sağlayıp da ama kendisine ama ailesine katkıda bulunmak isteyen kişilere devlet kolaylık sağlasın dedim diye bencil olduysam size tavsiyem bencil nedir anlamını bir sözlükten kontrol edin. Paypal iyi ki vermiyor demedim dikkat ederseniz dedim ki Paypal için bu kadar vatan millet sakarya anlayışı ile gidiyorsunuz da tek gecede Paypal'ın vereceğinden yüzlerce kat fazla vergisi silinen şirketlere neden sesinizi çıkarmıyorsunuz? Paypal vergi vermese bile Paypal üzerinden globale işe yapıp döviz kazanan girişimci veya firma sahipleri daha fazla kazanacağı için haliyle ödeyeceği vergiyi de artırmış olacak yani dolaylı yoldan da olsa devlet buradan kar sağlıyor. Ama vergi borcu silinen dev şirketlerden aksine sürekli zarar yazıyorsun aynı duyarlılığı bu konuda da rica ediyorum.

Ben mevcut hükümete destek verenlere hakaret edip bağırıp çağırmadım sadece diyorum ki ekonomi ne halde insanlar para kazanamıyor özellikle ek iş yapanlar sıkıntıda buna kulağınızı tıkamayın diyorum siz neden eleştiriyorsunuz diyorsunuz. Devlet ile hükümet ayrımını yapabildiğinizden emin değilim. Devlet eleştirilmez doğrudur ama devleti yöneten hükümet eleştirilebilir. Bana şu yazdığı mve önerdiğim sistemde bir tane mantıksız bir şey söyleyin. Diyorum ki devlet ufak iş yapan freelancerlardan bir vergi oranı belirlesin ve şirket kurmadan vergi tahsil edebileceği bir sistem geliştirsin bunu yapacak gücümüz yok mu yani bizim. Dediğim gibi şurada bir tane mantıksız şey söyleyin tamam haklısınız diyeceğim.