Misafir;
Verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Tahmin edebiliyorum ki yoğun bir canlı chatiniz var. Bazen yazılan kelimeler sert gelse de(Bu benim okumamla da alakalı olabilir sonuçta hızlı yazılıyor noktalama işareti vs kullanılmıyor bu makuldur.) verdiğiniz hizmet ve destek için teşekkür ederim.
Mis gibi temiz sistem yapmışsınız. İhtiyaca anında cevap verebiliyorsunuz. Şöyle ki;
Dün acil olarak bir dostum için tema indirmem gerekliydi. Arkadaşa da sizin sistemin havasını attım ancak aylardır girmediğim için sistem değişmiş arkadaşıma hızlı dönüş yapamadım. Ardından destek sistemine yazdım dedim ben sisteme giremiyorum. Siz eskide kalmışsınız artık yep yeni bir sistem var dendi

Sisteme nasıl girileceğiyle ilgili video gönderdiler indirme linkleri gönderdiler indirdiğimde hangi ekranlar geleceğini söylediler.
Yani öyle bir hizmet aldım ki neredeyse benim yerime chat sistemindeki arkadaş temayı indirip bana gönderecekti. Mis gibi detaylı anlatım oldu. Haliyle ben de arkadaşıma hizmeti 5 dakika gibi kısa sürede sağladım.
Hiç bu sistemi bilmeyen ancak web tasarım olsun, video edit olsun, görsel işleri yapan arkadaşların sitelerine bir girip bakmalarını tavsiye ederim.