Buranın en güzel kazanımının ciddi dostluklar edinmeye çalışmak olduğunu maddi olarak karşılıklı çalışma şansı edindiğimiz dostlara da belirtmiştik. Hizmet aldığımızda *********** dahi olsa bu paranın öğrencilere ait olduğunu belirttiğimizde arta kalan vicdanını kullanıp paramızı iade eden dolandırıcılara da denk geldik elbette😄 İşin özü ve uzun lafın kısası projemize destek anlamında çok değerli insanlar tanıdık, onlar sayesinde referanslar ve sponsorlar da edindik. Reklam veren, öğrencilere nasıl destek olabilirim diye de soran yüzlerce insana teşekkür ederiz. Bugün bizi mutlu eden, geleceğin daha güzel geleceğine inandıran bir sınıfa Kürsümüzü kurduk. Herkesin emeği olduğu için burada da paylaşmak istedim. Daha fazla yüreğe ulaşmak adına verdiğiniz her destek için teşekkür ederiz. Tanıtım yazısı yayınlayan, storysinde paylaşan, sayfamıza reklam vererek maddi destekte bulunan tüm eğitim sevdalısı arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız!
https://www.instagram.com/p/CNcK2i5D...d=cb2pd27y15u8
0,
Merhaba özgün bir yazı yazarsanız sitenizi eğitim sitemde ücretsiz tanıtmak isterim
www.Xmatematik.com