https://www.websyndic.com/

bu tarz siteler var, takipçiler gerçek oluyor çünkü herkesin birbirinin sitesini gezmesi üzerine kurulu, farklı url, ülke, zaman ayarlamaları yaparak bir nebze doğallık katabiliyorsunuz, daha dogrusu öyle sanıyorsunuz zira kullanıcılar sitede tek sayfa geziyor ve tek bir mouse hareketi olmuyor.

Ben bu siteyi test ettim farklı bir konudaki tezimi ispatlamak için, Analyticse yansıyor, Adsenseden bir kaç ay boyunca ban yedirtmedi, hatta gösterime bağlı kazanç bile sağladı. Denene hit ise site başına günlük 50-200 aralıgındaydı.

Ancak zararlı, arkadaşların yazdıgı gibi uzun vadede net bir şekilde ceza yersiniz. Ben farklı bir amaç ile test ettim ve abartmadan düşük trafikte seyrettim kısa sürede sonlandırdım. Google şuan mouse hareketlerini bile takip edebilecek durumdayken, bir kullanıcı gerçek mi değil mi her türlü anlar.

Anahtar kelimede hit sağlayanlar da var, Google bunu da anlar. Şöyle düşününki Google'da bir kelimede hangi sıraların ne oranda tık aldıgı belli, birdenbire bu dağılım orantısı bir şekilde değişiyor, binlerce ziayretçi ilk sıraları geçip 2. sayfadaki bir siteye tıklıyor. Sizce Google bunu anlamaz mı.

Vaktinizi, paranızı doğal şeylere ayırın. Bunlara para harcamak yerine gidin Google ads reklamı verin