Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inceledim sayfayı, çok emek veriyorsunuz belli ki, fakat çıkarınızı anlayamadım bu işten karnınızı nasıl doyuruyorsunuz mesela? bu işi neden yapıyorsunuz? sonuçta sadece yardım amaçlı olsa en iyi iyilik gösterilmeden yapılandır, öğrenci kürsüsünün amacı nedir mesela merak ettim, başarılar dilerim
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben Siyaset Bilimi mezunuyum. Dersin başında pratikteki kirli siyasetin aksine teorideki herkes için ortak iyilik mesajı verilir. Yaklaşık 4 sene bu nasıl olabiliri ararken network genişletmeye çalıştım. Öğrencilere fayda amaçlı düzenlediğimiz bir yayında CEO tarafından iş görüşmesine davet edildim. Burada gönüllü olarak yaptığımız işi E-Ticaret Uzmanı olarak bir şirket bünyesinde profesyonel yapıyorum. Kitap alan ve size dua eden her insan sizi hiç ummadığınız noktalara ulaştırabilir. Saygınlık kazandıran elbet paradır ancak parayla kazanılan saygınlık geçici olur. Erdemli yaşamak isteğine bulunan bir cevap Öğrenci Kürsüsü. Kitapları sayfamıza aldığımız reklamlarla alıyoruz. Staj arayan arkadaşlarımız buraya emek verdiğinde sertifika verip onlara iş bulmaya çabalıyoruz. Ben çocuğumun özlerini yitirmediği bir ortamda büyümesini istiyorum. Yatırımımı geleceğe yapıyorum yani😄