en kısa yolu söyliyeyim. Hellium10 alıyorsun, 5-10 kişinin aldığı yerler mevcut, whatsapp geupları facebook grupları anında bulursun. Daha sonra amazon.com a giriyorsun aklına ne geliyorsa aratıyorsun. Aratacağın şey türkiyede kolay bulunabilir, nakliyesi sorun yaratmayacak ürün olursa zengin oluyorsun. Olay ürün bulmakta hatta ürettirebilmekte. Tuvalet kağıdı dolabı diye birşey var ında bile parayı vurursun. Özetle durum bu.
rehber olmasına imkan yok, çünkü kimse senin neye erişimin olduğunu bilmiyor. Şu çok güzel satılıyor deseler onu belki sen satamazsın çünkü tanıdığın satıcı yoktur ya da sana uzaktır vs vs. Kısacası sen kendin senin ılaşabileceğin ürünleri satmalısın.
ben 6-7 aydır satış yapıyorum, ondan 6-7 ay önce de araştırmasını yaptım hazırlığını yaptım. Ha diyince olacak bir iş değil hocam.
Süper bir özet olmuş; çok teşekkür ediyorum. Aslında konuya yazarken
@iyi; de cevap verse diye içinmden geçiriyordum, iyi oldu.
Hellium10 demişken örnek bir ürün için rapor paylaşayim girişimciler için şevk olur belki.
örnek bir ürün:
https://www.amazon.com/dp/B07SYWWPF3
Hellium10 raporu
Bu ürünün aylık cirosunu Revenue sütununda görebilirsiniz
Eyvallah, tam olarak önceki alıntıyı tamamlayıcı bir şey olmuş... Çekmece organizesi ve netice. Teşekkürler.
Amazon hakkında en doğru bilgilere, amazon seller university üzerinden alabilirsiniz.
Bende burada soru soran arkadaşlara amazonda 2 yıldır satış yapan ve amazon danışmanlığını yapan firmada çalışan birisi olarak yanıtlıyorum bilmediğim sorulara yanıt vermiyorum, bende görüyorum çok fazla yanlış/yanıltıcı yorumlar var her yorumu dikkate almayın en doğru bilgi amazonun kendisinde
Burada konuştuğumuz private label bu işin giriş maliyetleri doların son durumundan dolayı çok yüksek herseyden önce maliyetleri de göz önüne almak gerekir.
@iyi; aktif satış yaptığı için sizde giriş maliyetlerinden bahsedebilirseniz arkadaşlar fikir sahibi olur.
Teşekkür ediyorum.