Bence bu konuya çift taraflı bakmak lazım. Eğer hakkında hizmet istenilen şey gerçekten basit bir iş ise (WordPress kurulumu, Eklenti kurulumu gibi) konunun altına Google da bununla ilgili kaynak bulunabileceğini yazıp geçmek en mantıklısı. Hem kısa bir vaktinizi böyle basit bir işlem için harcamamış ve elinizde varsa daha karlı bir işe ayırmış olursunuz.
Yine de bir insan sırf bilmiyor diye, benim fiyatım bu diyip, serbest piyasa düşüncesiyle normalin bir kaç katı fiyat çekmek de çok mantıklı değil çünkü bir süre sonra yaptığınız mesleğin adı kötüye çıkıyor. Ondan sonra Web Tasarımcıları ************** diye düşünen insanların, içerisinde çokça açık barındıran altyapıları ile kurulmuş websiteleri kullandıklarını veya Grafikler ************** mantığı ile sadece Calibri fontu kullanılarak yapılmış logolar denk geliyoruz.
Aktif olarak ticaretle uğraşan birisi olarak fiyat kırmaya çalışılması olayını çokça yaşıyorum ve beni deli ediyor. Bu yüzden daha ucuza yapan varsa oraya yaptırabilirsiniz diyip kapatıyorum telefonu ama daha ucuza yapanlar genelde işin hakkını vermediği için yine beni arıyorlar 😅