Tam sitem etmeye konu açacaktım ki açılmış Metin yazarı olarak yorum bırakıp, derdimizi bir de bu açıdan dile getireyim. Forumda ucuza çalışmayanlar listesine ucundan kıyısından girecek fiyatlar ile çalışıyorum. Forum dışında birçok yerden iş alıyorum. Yurtdışı da dahil bu profile. Öyle ki iş yetiştiremiyorum, ayrıca teklif vermeye zamanım kalmıyor. Bazen farklı işler yapayım biraz konum değişsin diye teklif vermeye foruma giriyorum. Aman Yarabbi!
İlanlar:
Tecrübeli yazara göre değildir.
Taban fiyattan 1 kuruş yukarı ödemem.
Makale ne ki yahu, iki kelimeyi yan yana getirip 1000 lira istiyorsunuz?
Biz şimdi çok basit bir şey istiyoruz bunu 1 liradan yapalım öteki işleri 10 liradan yaparız
O iş basit olsa sen de yaparsın, hadi git şimdi yaz google amcana, sana öğretsin yap bakalım diyeceksin denmiyor.
Suç müşteri de mi ?
Kesinlikle hayır. Suç sektörü dibe çeken çakma üretici arkadaşlarda. İki gün cebinde para olsun diye 1 e yaparım abim, 2 ye de yaparım abim dediğinde güzel kardeşim, o adam işini yaptıracak şevkini de kaybediyor, parasını da. İşin aynı iş olduğunu düşünen müşteri ben olsam ee bunu 1 liraya yapan var neden 10 lira vereyim derim. Bunu bilmesi gereken müşteri de değildir. Bunu bilmesi ve bu konuda önlem alması gerekenler üreticilerdir. Üretici üreticiye düşman, müşteri mağdur, işini doğru düzgün yapan mağdur. iş basit bir işse dürüst üretici o işin basit olduğunu da söyler, ücretini de ona göre verir. Daha çok şey var ama, bitmez...
Takıyor muyum kafama, valla takıyorum, diğerinin iş bilmezliği yüzünden, hepsi aynı bunların yaftasını bir şekilde yapıştırıyorlar. Sitem ederken canım sıkıldı yine...