Misafir; hazır böyle bir konu açmışsın bende karşılaştığım durumlardan birini dile getireyim çözümü yok ama müşterilerde şuna çok rastlıyorum.
A işi için konuşuyorum örneğin fiyat olarak 300 diyorum bana söylediği şey şu kardeşim bunu 100'e yapanlar var bilen adama 1-2 saatlik iş vs. diye konuşuyorlar.Yani vardır haklısın bende biliyorum olduğunu ama benimle çalışacaksan ücretim bu yani pazarlık yapılır ama en ölü fiyatlandırma için de her yolu deneme.Bir müşterim bir yazılımcı yüzünden mağdur olan arkadaşını bana yönlendirdi.Yazılımcı müşterisinin sitesinde açık bırakmış 1.xxx TL üstü zarara uğratmış yazılımcının yaptığı kısımları inceledim açıkları yazılım konusunda yeni olmasından istemeden bırakmış diye düşünüyorum ( Açık herhangi bir güvenliğe authorization'a takılmadan ID'sini bildiğim istediğim kullanıcıya istediğim bakiyeyi yükleyebiliyordum. ) Müşterim admin paneli şifresini değiştirmediği için yazılımcı girip zarara uğratmış.Uzun lafın kısası demem o ki anlaşmaya çalıştığınız kişi yüksek fiyat diğerleri düşük fiyat veriyorsa bir düşünün neden yüksek neden düşük ona göre pazarlığınızı yapın.Yoksa bu arkadaş gibi mağdur olma ihtimaliniz yüksek.