benimde bir sorum olacak çalıntı mı bu hesaplar ? sadece bu sitede değil tüm yerlerde 10-20tl 400tllik oyun.
Her satıcı için konuşamam ama genellikle şu şekilde mesela RDR2 offline mod olarak satılır. Rockstar games launcher offline olarak açma taktikleri var onları kullanıp hesabı offline şekilde ayarlıyorlar. Ve aslında olan aynı hesap birden fazla kişiye satılarak kâr elde ediliyor.
Veya belli platformlarda satılan hesapların para iadesi süreniz olur. Negatif ve Pozitif yorum yapma süreniz olur. O süreye kadar hesabı geri almazlar veya sorun çıkarlarsa yardımcı olurlar. O süre geçtikten sonra sizi takan olmaz.
Benim G2A satıcılık geçmişimde mevcut zamanına örnek veriyorum GTA5 key satışından para kazandık. Oyun sektörü için şunu diyebilirim. Bazı bölgelere oyunlar uygun fiyattan verilir buna ülkemizden örnek verebilriz. Ama bu fiyat politikasına bölge kilidi eklendir. Bazı firmalarda bu bölge kilidi yok. Bir oyunu uyguna alıp örnek veriyorum 1-2 aylık garanti verip 20 kişiye sattığınızda kar edip bir sonraki aylar o hesap üstünden direkt gelir elde ebilirsiniz.
Genelleme yaparak bu hesaplar çalıntı diyemeyiz. Çünkü anlattığım gibi sektör sürümden kazanır.