Selam dostlar
Bu konuda rampage bir koltuk almıştım. Lakin ürün belirtilen ürün olmadığı için sorunlarla ilgili
bu konuya içerik girmiştim.
Şimdi sorunları düzeltip ne gibi yollar izledm. ve sonrasında hangi ürünü aldığımla ilgili bilgi vermek için bu konuyu açtım.
Öncelikle ilk almış olduğum R
ampage KL-R56 koltuğumu firmaya video çekip attım ürünün gösterilen ürün olmadığını ve birazda mağazayı tehdit ederek. iade sürecini başlattım ve iademi kredi kartıma sağlattım.
Daha sonrasında ise rampage firmasından alınan ürünlerin şöyle bir yorumlarına baktığımda herkesin bu dertten müzdarip olduğunu fark ettim. Örneğin resimde ve yazıda metal bacak yazıyor fakat plastik ve görüntüde olmayan bi takım farklılıklar olduğunu çoğu kullanıcı belirtmiş. Ya satan kişiler içindeki parçaları çalıp satıyor yada bu işte bir iş var neyse.
Söyle bir piyasa araştırması sonucunda xdrive firmasının hiç bir şekilde olumsuz yorumu olmadığını fark edip. Hemen bir sipariş verdim. sipariş süreci hızlı geçti lakin horoz lojistik firması üzerinden kargolandığı için yaklaşık olarak 5 yada 6 gün sonra ürün elime geçti.
Xdrive firmasının XDrive 15'Li Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu modelini satın aldım.
Satın almak isteyen dostlar olursa diyede
link bırakıyorum
Almış olduğum xdrive koltuk hakkında kısaca yorum yapmam gerekirse şunları söyleyebilirim. Yaklaşık olarak 118 kilo biriyim yani oldukça kiloluyum lakin ürün kiloma rağmen ne gıcırdıyor nede rahatsız ediyor. Malumunuz bilgisayar başında çokça vakit geçiriyoruz özellikle boyun ve bel bölgelerimizde ağrı oluşuyor. Şuan yaklaşık olarak 10 saattir koltuk üzerindeyim ve hiç bir ağrı hissim yok. Hem kilolu hemde ağrı probleminiz varsa bu koltuğu almaktan çekinmeyin.
Sizlere tecrübelerime dayanarak önerim. Bir ürün aldığınızda kargo görevlisinin yanında video başlatıp ürünü açın ve kusur varsa direkt olarak tutanak tutup geri yollayın. eğerki sorun yoksa bile video kaydını durdurmayın ve eksik çıkan parçalar varsa sizin elinizde delil olsun. Firmalar tüketici mahkemesiyle uraşmamak için iadenizi kabul edicektir. iyi günler dostlar.