Konuya ilgim var ve giriş yaparsam birlikte çalışabileceğim, görev paylaşımı yapabileceğim birkaç arkadaşım da var ama kaynakları çok karışık buluyorum. Karışık derken, hangi kaynak düzgün, hangisi boşa zaman harcamak olacak bunu ayırt edemiyorum. Forumda da gördüğüm konularda çok yuvarlak ifadeler oluyor, "ben araştırdım sizde araştırın" şeklinde yazılar okudum. Yani belirli bir seviyeye gelmeden, belirli bir tecrübe edinmeden bu konularda paslaşmak mümin değil mi?
Kısacası, ben nereden başlayacağıma karar veremedim. Pek çok video izledim, pek çok kişinin anlatım şekillerine baktım belki bir eğitim de alırım diye. Temel bilgiler ya çok kısıtlı ya da çok kısıtlı veriliyor. Soru-cevap güzel ama onda da dediğim gibi bir başlangıç yapmış olmak gerekli. e=mc2 demek için enerji nedir, zaman nedir, kütle nedir, ivme nedir sürtünme nedir biraz öğrenmiş olmak gerekiyor. Başlangıcı nereden yapacağız?
Amazon hakkında en doğru bilgilere, amazon seller university üzerinden alabilirsiniz.
Bende burada soru soran arkadaşlara amazonda 2 yıldır satış yapan ve amazon danışmanlığını yapan firmada çalışan birisi olarak yanıtlıyorum bilmediğim sorulara yanıt vermiyorum, bende görüyorum çok fazla yanlış/yanıltıcı yorumlar var her yorumu dikkate almayın en doğru bilgi amazonun kendisinde
Burada konuştuğumuz private label bu işin giriş maliyetleri doların son durumundan dolayı çok yüksek herseyden önce maliyetleri de göz önüne almak gerekir.
@iyi; aktif satış yaptığı için sizde giriş maliyetlerinden bahsedebilirseniz arkadaşlar fikir sahibi olur.