Konuya ilgim var ve giriş yaparsam birlikte çalışabileceğim, görev paylaşımı yapabileceğim birkaç arkadaşım da var ama kaynakları çok karışık buluyorum. Karışık derken, hangi kaynak düzgün, hangisi boşa zaman harcamak olacak bunu ayırt edemiyorum. Forumda da gördüğüm konularda çok yuvarlak ifadeler oluyor, "ben araştırdım sizde araştırın" şeklinde yazılar okudum. Yani belirli bir seviyeye gelmeden, belirli bir tecrübe edinmeden bu konularda paslaşmak mümin değil mi?
Kısacası, ben nereden başlayacağıma karar veremedim. Pek çok video izledim, pek çok kişinin anlatım şekillerine baktım belki bir eğitim de alırım diye. Temel bilgiler ya çok kısıtlı ya da çok kısıtlı veriliyor. Soru-cevap güzel ama onda da dediğim gibi bir başlangıç yapmış olmak gerekli. Başlangıcı nereden yapacağız?
en kısa yolu söyliyeyim. Hellium10 alıyorsun, 5-10 kişinin aldığı yerler mevcut, whatsapp geupları facebook grupları anında bulursun. Daha sonra amazon.com a giriyorsun aklına ne geliyorsa aratıyorsun. Aratacağın şey türkiyede kolay bulunabilir, nakliyesi sorun yaratmayacak ürün olursa zengin oluyorsun. Olay ürün bulmakta hatta ürettirebilmekte. Tuvalet kağıdı dolabı diye birşey var ında bile parayı vurursun. Özetle durum bu.
rehber olmasına imkan yok, çünkü kimse senin neye erişimin olduğunu bilmiyor. Şu çok güzel satılıyor deseler onu belki sen satamazsın çünkü tanıdığın satıcı yoktur ya da sana uzaktır vs vs. Kısacası sen kendin senin ılaşabileceğin ürünleri satmalısın.
ben 6-7 aydır satış yapıyorum, ondan 6-7 ay önce de araştırmasını yaptım hazırlığını yaptım. Ha diyince olacak bir iş değil hocam.