Pubg için düşünmüşsünüz Pubg için yanıtlıyım pubg mobile'de ki tüm ürünler aslında midasbuy tarafından satılmakta yani yetkilendirilen o
Ürünlerin hepsini epin olarak oradan yükleyebiliyorsun tüm dünyada satılan global kodları
Ama midasbuy'unda türkiyede yetkilendirdiği firmalar var önce perdigital.com'u yetkilendirdi al benim epinlerimi sen sat tavan fiyatın bu taban fiyatın yok yani ürünlere indirim yapamıyor ( Ancak Bonus verebilir düşük bir miktar) bayilere belirlediği fiyat'ta aynı şekilde daha fazla indirim yapamıyor örneğin 8100 UC'yi 900 TL'den satıyorsa Bayiye %10 yada 12 kadar indirim sağlıyor ardından oyunfor'da yetkilendirildi ve şimdi 2 farklı yetkili satıcı var fakat bu epin kodlarını
yetkili satıcıların bayilik fiyatından bile bayağı uygun fiyata veren türk ve yabancı firmalar var

Aslında piyasada dönen çoğu kod global olarak kullanıldığı için illegal şekilde temin edilmiş kodlar çünkü avrupada alınan 8100 uc kodu türkiyede bile kullanılabiliyor
Düne kadar perdigital 8100 ucyi bayiye 790 TL'ye verirken ben resmi bir sitede anlaşmam varken ürünü 585 TL'ye temin edebiliyordum

Şimdi 2 yol var tamamen resmi sitelerden alışveriş yaparak satış yapmak
Yine resmi sitelerden gayriresmi ürünleri temin ederek satış yapmak
ikiside aynı ürün fakat üretim şekilleri farklı ürünlerin fiyatlarıda dolar kuruna göre artıp iniyor.

Satış yapıcaksanda Pubg kategorisinde ki anahtar kelimeler 1.68 TMB yiyor yani ben 12 saat reklamımı açarım arkadaş diyorsan 2500 TL'yi gözden çıkartırsın ( Başıma çok geldi açık unutarak )
Düşük tekliflerle de satış yapabilceğine inanıyorsan yanılıyorsun sadece sitene ziyaretçi ve gereksiz üyeler çekersin
Sana verebilceğim kitle çekim tavsiyesi ne olur hiç düşünemedim şuan fakat ürünleri nasıl alıcağını az çok anlamışsındır

Ha birde şu var site işlemeye başladığında illegal ürün tedarik eden insanlar mail ve canlı destek üzerinden sana yazar şu ürün bu kadar şu ürün şu kadar devamlı var gel satayım diye
Kabul edip alırsan o senin bilceğin iş çünkü gerçekten satıyorlar ama dikkat et dolandırıcılar yani dolandırılabilirsinde