Huseyintugrul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sizce de hayat gerçi hayat değil ülkemizde çoğu şey pahalı değil mi bugün stajdan çıktım bir yemek yiyim dedim hayır yani dönerciye gittim tam ekmek döner + kola 20tl ödedim sonra arkadaşlarla kola çekirdek yapalım dedik 15tl tuttu sadece 1 öğün yemek ve öyle eğlencesine yaptığımız bir şey 35tl oysa ki bir stajyerin günlüğü 60tl geçen bir ayakkabı alayım dedim çakma ayakkabı ya 130₺ ayakkabım paramparça halde olmasa cidden almazdım kıyafet falan almıyorum artık insanlar 1 tane sweat için 2 gün çalışıyorlar viyana da oturan kuzenim var adam normal bir ofiste çalışıyor şuanda altında range Rover var her gün alkol Dü şeydi gece hayatı desen var biz ise sabah erken kalk akşam eve var 1 2 saat ailenle muhabbet et direk uyu yoksa yarın işe geç kalıcaksın düşüncesi içindeyiz
Şimdi hemen "daha rahat yaşamak istiyorsanız çok daha fazla çalışmanız lazım, suç sizde"ciler gelir hocam.
Mesele, çalışıp çalışmamak değil, dışarda az çalışan ya da basit bir işte çalışan vasıfsız biri bile kat kat yüksek yaşam standartlarına sahip olabiliyorken biz neden olamıyoruz meselesi.

https://www.dogrulukpayi.com/bulten/...gitmek-istiyor

Şu linkini bıraktığım istatistiklere bakar mısınız ya? Dünyanın en güzel coğrafyasına sahip ülkelerinden birinde yaşıyoruz ama gençlerin %76'sı bu Cennet vatandan kurtulmak istiyor. Üstelik, aynı ankette ülkemi terk etmem diyenler de "yurtdışındaki şartlara burada sahip olursam" şerhi ile terk etmem diyor.
Yazık gerçekten. Şahsen ben de en ufak fırsat bulsam her işi yapma pahasına başka bir ülkeye gitmeye hazırım.