Merhabalar değerli forum üyeleri, öncelikle bu sitemim bir çok kişiyi kapsayacak diye tahmin ediyorum. 2 gündür uğraştığım iki farklı insan örneğini size göstereceğim ve sitemimi dile getireceğim. Birinci sitemim öldü fiyatına iş yapan ucuzcular artık canıma yetti, ikinci sitemim de ŞU GÜN İŞ YAPTIRALIM diye randevu alıp bizi diğer müşterilerden eden ve yalana yatan ahlaksız insanlara.
Bunlardan ikisi de forumda üye. İlk şahıs bana gelip yazılıma entegre özellik eklemem için yalvarıp yakarıyor, daha yaşı ufak diye çok uzatmadan bir kaç özelliği ücret karşılığı ekliyorum aradan 3-5 gün geçtikten sonra bana ÜCRETSİZ eklememi istediği özelliklere ben (200-300₺) fiyat vermiştim o da yaptırmak istemedi parası olmadığı için forumdan ÖLDÜ FİYATİNA İS YAPIP 30-40₺ ye iş yapan
arkadaslardan biri bu çocuğa iş yapıyor, sonra çocuk gelip bana İnsaflı insanlar da varmış deyip D..LANDIRICI muamelesi yapıyor 😊 İstediği özellikler sistemine ek olarak REFERANS SİSTEMİ ve Yarışma özelliği bunları 30₺ ye yapan da varmış helal olsun. Bu ucuzcu olduculer artık canıma yetti.
Diğer hocamız ise saçında siyah kalmamış aile babası bir adam benden yazılım almak istiyor. Artistlik diz boyu kesin yaptıracağım vs vs benden gün sözü alıyor ve ben bu aralıkta bu şahıs iş yaptiracak diye başka iş almıyorum ve bana yalanla gelip (bu süreci bilirsiniz kesin ya biri vefat eder ya da alacaklarını alamazlar) iptal ettirip bugüne randevu alıyor bugün yine müşteri almayıp adamı bekliyoruz bu sefer de BEN NE ZAMAN İSTERSEM O ZAMAN ARARIM SENİ ye dönüyor olay. Bir de önden bana hosting bilgileri atıp kurdurmaya çalışıyor ki scripti vuracak zannımca.
Bu konuda sizler neler düşünüyorsunuz çok merak ediyorum ama artık canıma tak etti ve birine karşı sağlam patlayacagim ama hayırlısı..