Büyük geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum
uzaktan bir tanıdığımın bankalara çok sağlam borcu var. kredilerini ödemedi. bir süre sonra maaşının bir kısmına el kondu. öyle yüksek bir kısmına da değil, maaşının dörtte biri olması lazım. tek sıkıntı, üzerine herhangi bir mal, mülk alamıyor. ama hayatını geçindirebiliyor. bir avukata danışsın bu konuyu.
Varlık fonuna düştü mü borç ? Eğer düştüyse onlar aradıkların da yapılandırma taksitlendirsin diğer türlü bankalar güzellik yapmaz hocam. Anca varlık fonu
Tek tavsiyem, hiç bir evrağa imza atmasın güzel kardeşim kapıya da gelseler tehditte etseler imzalamayın evrak ne olursa olsun.
Akrabam yıllarca ödemedi borcunu üzerine mal olmadığı sürece hiçbir şey yapamazlar. Bankadan kara liste yersin banka kullanamazsın. Kayıtsız çalışırsan maaşına da bişey olmaz
Aynen öyle imza atıldığı zaman borçu ödemek zorunda kalıyorsun ödeme yapmadığın zaman direk hapis cezası diye biliyorum.
Teşekkürler yardım ve iyi dilekleriniz için. lakin ödemek istiyor ve sadece faizini sildirsek bize yeter şuan. konuyu biraz yanlış açtım aslında. 250 binin 200 bini faiz mesela biz bu kalan 100 bin faizi bile silsek çok iyi olur. bankalar silemez mi faizi ödeyemicez falan dersek?