Forumdan bir arkadaş ulaştı iş yaptırmak istediğini söyledi fiyatta anlaştık yarısı önce yarısı iş bitiminde diye konuştuk 1/4 ünü gönderdi kalanını iş sonunda dedi normalde yarısını almadan başlamıyorum ama bazı şeyler söyledi tamam dedim 1 hafta süre verdim ama şehir dışına çıkmam gerektiği için 3 günde bitirip demosunu sundum demodaki eksiklerde tamamlandı yani yazılım bitti ama müşteri ne paranın kalanını yolluyor ne de yazılımı alıyor. Mesaj yolluyorum cevap vermiyor foruma giriyor mesaja cevap yok whatsapptan yazıyorum yine cevap yok son mesaj attığında da (onda da çok zorladım o yüzden yolladığım mesaja cevap verdi yoksa ona bile cevap vermiyordu) sorunum var falan dedi zaten 1 hafta beklemiştim ek süre verdim 1 hafta o da doldu ama hala ortada yok kaç haftadır bekliyorum.
Mesaj attığımda insan gibi söylese şöyle bir durumum var şu kadar süre sonra ödeme yapabilirim diye tamam diyeceğim halden anlarım ama adam whatsappa giriyor r10 a giriyor ama mesaja cevap verme zahmetine bile girmiyor.

Mesele bu, şimdi ne gibi bir yaptırım uygulayabilirim aklımda bir kaç şey var ama sizden de fikir almak istedim.

Not: 1-2 güne şikayet konusu açılacak