tüm yazılanlrı tek tek okudum.. çünkü ben de neredeyse bir bağımlı sayılırım.. bir gün nete girmesem sanki bir şeyler eksik kalıyo ben de.. illa site anlamında olmasa bile bilgisayarı açmak zorundaymışım gibi hissediyorum nedense.. yazda 10 gün için şehirdışında kalmıştım.evde net olmamasına dayanamayıp cafeye gitmiştim..
18 yaşındayım. anadolu lisesinden mezun oldum. bu sene tercih yapmadım istediğim yer olmadığı için(geçen sene günlerce haftalarca girmiyodum nete ama çalış çalış insanda yine diğer şeyler eksik kalıyor). bu sene derslere çalışıyorum ama yine günde 1-2 saat oturuyorum bilgisayar başına.. gez toz diyenler var önceki cevaplarda ama ne bir arkadaşım ne de kız arkadaşım var.. dışarda yapabileceğim çok fazla şey yok .. büyük çoğunluk bilir bir yandan da öss baskısı üzerinize çöker..hep çalışmak vardır aklınızda.. bazen kendinizi suçlu hissedersiniz çalışmadığınızda.. (hatta geçen sene össden bir gün sonra çalışmıyorum diye kendimi suçlu hissetmeye devam ediyordum.. 2 gün sonra geçti neyseki..)
artık neti azaltmanın zamanı mıdır? üni için istediğim bölüm de bilg. müh. işin tuhafı.. en iyisi şimdi azaltıp,ünide devam etmek.. inş. yeni arklar olur da o zaman da eskisi kadar olmaz.. ..
herkesin derdi ayrı.. benim yaşadıklarım da bunlar.. inş. hepimiz için hayırlısı olur.