centos 7 speedhosting den aldık daha önce ilk ip adresi aldığımızda ip adresinde problem mevcut başka bir ip adresine geçirmemiz lazım sizi dediler 2-3 ay önce ve bu hareketi yaptıklarından itibaren sitelerde dns problemi ve extra olarak whm panel girişlerinde eski ip adresine yönlendirme hataları aldım tarayıcıdan kaynaklı dediler 14 yıldır bu işteyim çerez silmeyi bilemeyecek kadar tecrübesiz değilim tarayıcı değiştim sorun gitmemişti tekrar iletişime geçmiştim ve 5-6 saat sonra düzeltmişlerdi hetznerin fiziksel sunucularını kullanan bireyler bunu bilerek almıştım ama her ne olursa olsun firmanında sorumlulukları olmalı diye düşünüyorum veri merkezine ulaşacaklarını belirttiler bir sonuç alabilir mi oradan ?
Heyecanlandırmayın sunucuyu
Halk arasında panikleme diyoruz aslında, size ilk defa denk gelmiş
Ben de halktanım daha paniklemiş diye bir tabir kullanmadım, panik zaten fiil değil isimdir.
--
Alınabilir ama ben süreci asla bu firmaya yönettirmezdim, sonuçta sunucu benim; robot olsun mail olsun iletişime ben geçerdim.
Console Request atsınlar Robot'tan hocam, bana KVM'yi atın bakalım serverin sorunu neymiş

Geçmiş olsun.