Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 yıldır kanser teşhisi koyulan annemin tedavi masrafı milyonu geçti. Dert şey gibidir insan kendin de sanarmis en büyüğünü. Dostum sen evinden çıkmıyorsun herhalde. Platin annemde de mevcut. 40 dakikalık ameliyata 45k ödedik doktorun ismi kudret türeyen 3 yıl önce. Normal bel fıtığı ameliyatı 2k evet kendini inandirmasan da bu böyle. Her hastane yapabiliyor. Benle para yarısına girme seve seve yaptıracaksin sağlık böyle. Komik duruma dusuruyorsun kendini. Mr falan 2300 Muş odur budur. İlaçlı emar 5k o zaman abartiyorsan da destekli abart.
hocam parası olan insan verir olmayan veremez 80 milyon insan 1 milyon tl ödeyebilir mi de öyle örnek veriyosun. ne alaka yani.
derdim başımdan aşkın bir de böyle saçma sapan cevaplar yazmışsın.
ben kendim 2300 tl mr faturası çıktığını biliyorum sana yalan mı söylicem. araba kazası sonucu bacağa platin takıldı belde çatlak vardı ve Mr 2300 tl ameliyat da 30 küsür tuttu. öylesine söylüyorum bunu. ister 100 tutsun ister 1000000 napayım. ben olanı söylüyorum gördüğümü söylüyorum gelmişsin bana yalancı demeye çalışıyorsun.
ne çıkarım var da abartıcam fiyatı. 2300 ödediysek 2300 derim. çok yalan söylüyorsun demek ki ki beni de yalancı mı görüyorsun napıyorsun?
yanıt verme daha uzamasın konu ikimize de yararı yok