Merhaba, Adsense onay alma hizmeti veren biri olarak konuyu gördüğümde incelemek istedim. Siteniz gayet güzel ve hoş görünüyor. Adsense alırken İçerik (Makale) konusunda forumda açılan konuları ve bu konulara verilen cevapları okuyunca çok şaşırıyorum. Sitenizde Adsense onay almak için tabi ki içerik miktarı önemli bir konu ancak, sitenizdeki makale sayısından daha önemli Politika ihlalleri gözlemledim. Sitenizin Google News tarafından onaylanması demek Adsense tarafından onaylanacak anlamına gelmez. Web siteniz ister blog olsun ister haber portalı eğer sitenizden para kazanmak istiyorsanız, profesyonel bir destek almanızı tavsiye ederim. Adsense Onay Almak ile alakalı açtığım konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

https://www.r10.net/freelancer/2756248-adsense-onay-hizmeti-50-tl-degerinde-google-news-hediyeli.html

alay37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teknodetayi.com sitemize daha öne Google News Kaydı almıştık . 5-6 Günde onaylandı .

Şimdi ise adsense onayı almak istiyoruz 31 adet 300-350 kelimelik makale var yeterli olur mu ?

Eksik neler var yardımcı olur musunuz ? ( İLK SİTEMİZ )