Ozturkm2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+R20 olsa +R20 verirdim 😊😊
BRNKLBKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satıslar guzel tema ve ayrıca gelıstırılmesı gereke nbır kac alanları var. kullanıcılar zamanla eksıklıklerı soyleyıp guncellemelerı yaparak daha stabıl hale getıreceksınız
Honomy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SCRİPT Satın alıntı gayet güzel kodlanmış özellikleri say say bitmez özellikle ana sayfa kısmını çok beğendim incelemek isteyen olursa honomy.net
Not : Enes hocamız öyle bir ilgileniyorki adam elinden gelse müşteriyide kendi bulacak teşekkürler hocam
Madtol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet script satın alındı.
@enesaydeniz; 'e teşekkür ederim. Aldığımdan bu yana sorduğum her soruya sabırla ve hızlıca cevap verdi.
Scripte gelecek olursak oldukça hızlı çalışıyor. Şimdiye kadar bütün düzenleme ve yüklemeleri oldukça hızlı yaptım.
Arayüzü oldukça iyi kodlanmış benim gibi bu konularda çokta bilgisi olmayan birisi için kolay ve anlaşılır tasarlanmış.
İlk mesajda bahsedilen özelliklerin tamamını belki dahada fazlasını barındırıyor.
Ellerinize sağlık kazancınız bol olsun.
mustafabarut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script sorunsuz alındı. Herşeyde yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim.
Zulaller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu zamana kadar gördüğüm scriptler arasında en iyilerinden olabilir net olarak, admin arayüzü vs o kadar kullanışlı ki ürün eklerken vs çok hızlı işlem yapabiliyorsunuz ayrıca satışların takibi ödeme yöntemi ayarları vs gibi herşeyde kusursuz ve kullanışlı olmuş 10 üzerinden 10 enes hocamın ellerine sağlık
kaanilbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet script alımı yaptım. Temiz, kullanımı çok basit bir script satıcı çok ilgili ve anında destek veriyor kendisine çok teşekkür ederim
CALISKAN16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda geçen scripti satın aldım.Hızlı ve sorunsuz alışverişti teşekkürler.
ilbeybey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti 2 gün önce aldım. Hızlıca kurulum yaptı Enes ve satış öncesinden başlayarak geldiğimiz bugüne kadar adeta bir arkadaş gibi ilgileniyor. Samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum kendisine. Temayı güncellerken müşterilerin ihtiyaçlarını dikkat ediyor. Mesela 2.0.1 güncellemesindeki stok olmasa dahi satışı kabul etmeyi ben söylemiştim. Hemen halletti. Şimdiye kadar çok memnun olduğum bir ticaret
Asmolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script Alındı Sorunsuz.

Çok İlgili ve Takdire Şayan İnsan Kendisi Öneriyorum Çok Filtreleyen Biri Olarak En İyisi Diyorum Kesinlikle Almanızı Tavsiye Ediyorum.
SungurMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script Alındı Sorunsuz Entegre Ve Tasarımıda Bitti Çok Memnunum Çok İlgililer
mustafabosnak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı. Hızlı ve sorunsuz kurulum yapıldı. Destek ve ilgi mükemmel. Teşekkür ediyorum.
Ration adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RisePazar.com sitem için 1 adet orius v2 webscript aldım. Eğer almayıp daha uygununu arayan arkadaşları kınıyorum. Hem kaliteli, hem de uygun fiyatlı!
Yeni bir güncelleme yayınlandı! - V2.0.2
  • Turkpin API Entegresi,
  • Hata düzeltmeleri,
  • Ödeme sisteminin güncellenmesi,
  • Hikaye alanının eklenmesi,
  • Toplu Mail Gönderme,
  • Alt kategori ekleyebilme,
  • Ürüne özel indirim,
  • En çok satılan ürünlerin listelenmesi,
  • Admin panelden favicon ekleyebilme
Not: Alıntı istemeyen arkadaşlar bana söylerlerse tekrar alıntılamam