Hocam bunlar problem değil bi şekilde ayarlarsınız, ancak size daha önemli bir sorununuzdan bahsedeyim. Örnek vererek ilerleyelim. Sitenizde ki içerikten bir kesit ekliyorum. Paratez içinde paylaştıklarım içerikte ki eksik ve hatalar.
Xiaomi düzenlediği etkinlik ile telefonu tanıttı (hangi modeli) Gelin telefonun özelliklerine yakından bakalım (nokta yok-bi sonraki cümle büyük harf ile başlayacak)bizi 2k 120hzlik bir amoled ekran ile karşımıza çıkan mi 11 ultra (virgül) 6,81 inçlik bir ekran ile gelicek.(tükçede "gelicek" diye bir kelime yok, ayrıca cümle düşüklüğü var) İşlemci kısmında bizi snapdragon 888 ile gelicek (böyle bi kelime yok) olan telefonun 5000 Mah bataryası bulunuyor (cümle düşüklüğü) Kamera kısmında (ise) 50 mp (çözünürlüğe sahip), f/1,9 diyafram (açıklığı olan) ile ana kamera bizleri karşılıyor. 48 mplik yüksek çözünürlüklü ultra geniş açı ve yine 48 mplik periskop telefoto kamerası gerçekten yarı profyesyonel (profesyonel) bir kamera bizleri bekliyor olucak.(olucak diye bi kelime yok)
Xiaomi mi 11 ultra('nın) diğer telefonlara farkını koyduğu nokta ise 512 gblik bir depolama alanı ve kamera mödülünde (mödül değil modül) gömülü haldeki ikinci ekranı olması. Bu telefonu diğer telefonlardan özel yapıyor.(bi önceki açıklamayı tamamlayan bi cümle değil) Xiaominin bir önceki amiral gemisi telefonu(modeli) olan mi 11 pro kullanıcılara 12 gb ram ve 256 gblik bir depolama sunuyordu. Mi 11 ultra ise 512 gblik depolama alanı ile kullanıcılara gerçekten rahat bir kullanış sunuyor. (hafıza konusunda nefes aldıran bir deneyim sunuyor) Bir telefonda bu kadar yüksek depolama alanı olması gerçekten gerekli mi siz değerli okuyucularımız düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşa bilirsiniz. (bilirsiniz ayrı olmaz, ayrıca cümle düşüklüğü var).
Gelelim kamera performansına (nokta) Dxomark telefonu test etmiş (mişli geçmiş zaman kullanmak ne kadar doğru!)(bu tarz içeriklerde referans alınırken, yapılan testlerin yanındaymış gibi cümleler kurulmalı. örneğin: Dxomark'ın yaptığı testler sonucu... gibi) ve telefon en yakın rakibi olan Huawei mate 40 pro plusa (Plus'a. modellerden sonra gelen harfler tırnakla ayrılır) 4 puan fark atarak 143 puan alarak dxomark (d büyük) sıralamasında en yukarı yerleşmiş bulunmakta.(birinci sıraya yerleşiyor). Son olarak telefonun fiyatları ise 8 gb ram + 256 gb depolamalı (depolamaya sahip modeli) 913 dolar, 12 gb ram + 256 depolama 989 dolar, en yüksek model olan 12 gb ram + 512 gb depolama (alanına sahip modeli ise) 1,065 dolar olarak karşımıza çıkıcak (çıkacak). Tabiki (tabii ki olacak) bu fiyatlar yurt dışı fiyatı (virgül) ülkemizde ise dolar kuru ve vergiler dahil ne kadar olacağı bilinmiyor. Telefon hakkında ki düşünceleriniz bizlerle yorumlar kısmında paylaşırsanız seviniriz. (düşük cümle)
Lütfen beni yanlış anlamayın. bir içerikte bu kadar hata olması kabul edilebilir bişey değil. ben sizin iyiliğiniz için diyorum. baştan sağlam başlamalısınız.
Yoksa siteyi seo, backlink, hıza bile boğsanız gelen ziyaretçi kesinlikle bir daha gelmeyecek. Sitenin öncelikle düzeltilmesi gereken en büyük sorunu içerikleri, domainin ayrı veya bitişik aranması veya çıkması değil.