ali bey mesela opencart siteyi yaptık herşeyi tamam diyelim. Güvenlik olayını nasıl cözeceğiz binlerce modul ve eklentiden bir araya geliyor kendi hosting veya vdsmizde barındıracağız olası bir hack durumunda acil bir mudahale nasıl olacak veya müsteri bilgileri çalındığında vs nasıl bir yol izleyecegiz. Forumda opencart konusunda uzman olduğunu söyleyen 3 kisiyle görüştük basit bir mesafeli satış sözleşmesi modulu yazdıracaktık onu bile 2 haftaya zor bulduk

opencart konusundaki sorularımız bunlardır.
Hocam hack riski olmayan hiç bir site yoktur

iyi bir host firması ile çalışmanızı (önerim cenutadir) tavsiye edebilirim en azından kafanız rahat olur sürekli yedek alıyorlar, ilgililer anında çözüm üretiyorlar. Modül konusunda var olan modülleri hızlıca temin edebilirsiniz ancak sıfırdan yazılacak bir şey ise elbette zaman alacaktır. Bunlar belirttiğiniz gibi opencart için uzun vadede masraflı şeyler değillerdir tam tersi ticimax ideasoft gibi yazılımlar uzun vadede mastaflidir her sene yenileme ücreti ağır gelir insana bir süreden sonra.. Tavsiyem opencart veya wordoresstir forumda çokça bu işin ehli olan arkadaşlar mevcut onlardan destek isteyebilirsiniz, Opencart modül konusunda da ben yardımcı olabilirim (bazılarında) ancak
@Cenuta; firmasını şiddetle tavsiye ederim 1 yıl olacak neredeyse 5 host 5-6 domain barındırıyorum hiç bir zaman ilgisizlik görmedim