lndmehmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat hesaplandığı zaman yalnızca trafik fiyatı olarak paket satış fiyatı son kullanıcıya sunulmuyor.
Disk,Ram,Trafik,IP ve buraya yazacağım bir çok etkenin maliyeti, kâr marjı, ve müşteriye verilebilecek en düşük rakamı (ki bu da az kazanmak demek) hesaplanıp öyle sunuluyor.
Bu forumda veya farklı platformlardan sunucu alan insanların bu konuda çok sayıda şikayetlerini dinledik bir çoğu fiyatların pahalı olduğu için daha uygun fiyata veren firmalara yöneldiklerini ve bu firmaların da 3-5/1ay gibi sürelerde hizmet akdini sonlandırdıklarını gördük.
Lütfen yanlış anlamayın muhalefetim size değil size bu komik rakamları veren arkadaşlara.
Sürüm fiyatı bile bu rakamlar etmezken bu fiyatı veren kişiler malzemeyi nereden alıyor, para nasıl kazanıyorlar anlamıyorum.
Hocam size neden kızayım ticaretin bir yerlerinde bende yeraldım. Siz taksitle alırsınız o peşin alır daha uyguna alır karı değil günü kurtarma derdindedi olabilr bunları bilemem tabiki ben zaten ölü fiyat beklemiyorum zaten Web sitesine girince zaten firmanın kalitesi bellii oluyor. Profiline bakıyorum yorumlarına sunucu test ediyorum en iyisini almak için eliyorım takdir ederiz ki herkes ucuza iyi hizmet almak ister bende bu yönde arayıştayım😉