Hocam benim kullandığım 100gb trafik aylık var yok Web sitesi olarak değil uygulama verilerinin deposu olarak kullanıyorum. Basit bir api bile yavaş ve hantal çalışmakta. Piyasada aynı paralara çok daha iyi sunucular veriliyor. Ultra mükemmel bir performans beklenemez bu fiyatlara. Teşekkür ederim
Fiyat hesaplandığı zaman yalnızca trafik fiyatı olarak paket satış fiyatı son kullanıcıya sunulmuyor.
Disk,Ram,Trafik,IP ve buraya yazacağım bir çok etkenin maliyeti, kâr marjı, ve müşteriye verilebilecek en düşük rakamı (ki bu da az kazanmak demek) hesaplanıp öyle sunuluyor.
Bu forumda veya farklı platformlardan sunucu alan insanların bu konuda çok sayıda şikayetlerini dinledik bir çoğu fiyatların pahalı olduğu için daha uygun fiyata veren firmalara yöneldiklerini ve bu firmaların da 3-5/1ay gibi sürelerde hizmet akdini sonlandırdıklarını gördük.
Lütfen yanlış anlamayın muhalefetim size değil size bu komik rakamları veren arkadaşlara.
Sürüm fiyatı bile bu rakamlar etmezken bu fiyatı veren kişiler malzemeyi nereden alıyor, para nasıl kazanıyorlar anlamıyorum.