Ayandon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Çok yakın arkadaşımın abisi 36 yaşında maalesef vefat etti korona sebebiyle. Size bunu anlatmamın sebebi şu; hastanın hiçbir kronik hastalığı vs yoktu kendimde tanırım, ideal kiloda spor yapan fit biriydi., yoğun bakımda kendisiyle ilgilenen doktor (ne psikolojiyle söyledi bilmiyorum) ihmal sebebiyle öldü bu adam dedi. Aile nedenini sorduğunda kapılan virüsün miktarının çok önemli olduğunu yüksek oranda kapılan bir virüs genç ve sağlıklı bir insan için bile ölümcül olduğunu, 10 gün evde ilaç kullanmayı reddederek yatmak yerine ilaçlarını alsaydı yüksek ihtimalle kurtulacağını belirtti. Korkutmak değil asla niyetim ama faydam olsun diye yazıyorum, doktorda ilacın ağır olduğunu kabul etti ama tıpta her zaman kar-zarar ilişkisi yaparız dedi. Şuana kadar virüs kapmadım çok şükür ama bu olay beni çok etkilediği için virüse yakalanırsam ne olursa olsun ilacı kullanacağım. Acil şifalar dilerim.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Şuan içinde bulunduğum durum içerisinde yatıp dinlemem mümkün değil. Maalesef çalışmak zorundayım (online). Yine de ilacı kullanacağım ama beni çok etkilerse duruma göre vazgeçebilirim umarım ağır yan etkisi olmaz.