LorPeyniri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten arkadaşlar yazmış bankaya bildirin, harcamayın şeklinde ancak konu içinde bilgisi olmayıp boş bilgi verenler olmuş o yüzden bilgisi olmayan arkadaşları aydınlatmak için bende yazayım dedim.

Bilgi dışında hesaba para gelirse eğer, gönderen kişi sizden parayı bankalar aracılığı ile iade talep edebilir. İade etmeyi kabul etmezseniz gönderen kişi hukuki yollarını arayabilir ve size dava açabilir. Enpara ile ilgili bir bilgim yok ama çoğu banka kvkk gereği gönderici bilgilerini(gönderen iban vs.) size göstermez bu yüzden siz mobil uygulama üzerinden bu bilgilere ulaşamayabilirsiniz. Ayrıca siz gönderici bilgilerine ulaşsanız bile para transferi şeklinde yapmamanızı öneririm çünkü işlemin iadesi yapılırsa daha sağlıklı olur. Para transferleri işlem bazlı olduğu için siz para transferi yapsanız bile yine gönderen kişi gönderdiği işlemin iadesini talep edebilir olay gereksiz uzayabilir.
Bir konuda bilginiz yoksa yorum yapmak için yazmayın lütfen.
okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2010 yılında devlet hastanesinden 5K para gelmişti hala geri veremedim 😂 devlet ödemesi olduğu için iban yoktu, ay sonu kapanışta çıkar dediler 10 sene geçti...
İade ettirdim müşteri hizmetlerini arayarak geriye