Botun amacı nedir?
Botun kullanım amacı Hepsiburada üzerinden herhangi bir arama sonucunda çıkan ürünlerin linkini, başlığını, markasını, satıcısını, normal, indirimli ve sepetteki fiyatlarını, resmini toplamak için kullanılır.

Botun kullanımı
Bot Python ile yazılmıştır bu nedenle bilgisayarınızda Python ve diğer modülleri kurmak için PIP bulunması gerekmektedir. Tarafımca Team Viewer veya AnyDesk üzerinden kurulumunu gerçekleştiriyorum. (Açık kaynak kodlarıyla beraber teslim edilir.)
Botun çalışma performansı/hızı internet ve sisteminize + olarak hepsiburadanın sunucularına göre değişiklik göstermektedir. Bot sunucularda çalışmamaktadır farklı farklı sunucularda Türkiye proxysi kullanmama rağmen sonuca ulaşamadım alacak arkadaşlar dikkat etsinler.
Kullanılan modüller nelerdir?
-BeautifulSoup
-Requests
Kurulum tamamlandıktan sonra main.py'yi çalıştırmanız yeterlidir sonuçlar results klasörüne programı txt dosyası olarak satır satır yazılır. (Verinin aktarılacağı yerlerin veya aktarılma yollarının değiştirilmesi durumlarında excel, website, database gibi ek ücret talep edilir.)
(İşlem bittikten sonra tekrar çalıştırmanız gerekmektedir diğer ürünleri gezebilmek adına.)

Botun Tanıtım Videosu (Çekimdeki acemiliğimi mazur görün lütfen):

https://www.youtube.com/watch?v=bWp0f_08tt8

Fiyat: 250 TL
Kurulum tarafımca Team Viewer veya AnyDesk aracılığıyla yapılmaktadır.
Ödeme Yöntemleri:
-Papara
-IBAN
-İninal

NOT 1 : Herhangi bir botun/yazılımın iadesi söz konusu değildir.

İletişim İçin;
PM
Discord: User#2948