Bilgi yoksa mumkunse fikrin de olmasin!
Konuya donersek, O para sizin degilse mutlaka musteri hizmetleri arayip durumu bildirmelisiniz. En azindan yarin bir gun bir sorun olursa ne olur ne olmaz sizin icin bir kayit var.
kesinlikle bankaya bildirin.
Gönderen kişi sıkıntılı ise senin hesap incelemeye alınır.
Yada şikayet ederse ifadene başvururlar. İstersen harca istersen bankaya bildir sana kalmış durum
Tam bilemiyorum hocam. Ama müşteri hizmetleri yardımcı olacaktır size.
aynı hesaba geri gönder. daha 1 ay olmadı 5 6 yıl ceza aldı gelen parayı yiyen kişi.
bildirmene gere kyok aynı hesaba iade açıklamasıyla iade et
Yapılacak tek bir işlem var zaten burda bankaya bildiriceksin. Heh bide harcarsan o parayı başına gelebilecek en kötü senaryoyu söyleyeyim. Gönderen hesap fetö örgütüyle ilişkili çıkar, sonra ispat et edebilirsen parmaklıklar arkasında.
sakın harcamayın gönderici bilgileri zaten mevcuttur orada. iade edin. yarın adam dava açsa para gönderdim iade etmedi dolandırdı beni üstüne bir de ilamsız icra takibi başlatsa ne diyeceksiniz.
"Sehven Gelen Ücret" açıklaması ile iade ediniz.
Kişi 100 lira veya fark etmez, şikayet dilekçesi oluşturması durumunda savcılık konuyu dava'ya taşıyabilir.
Kişinin hesapları kumar/terör gibi araçlarda kullanıldı ise sizi de sürekli adli makamlarla uğraştırırlar. Yani 100 lira yiyeceğim derken 1000 liradan olursunuz.
Bilginize.
Teşekkürler herkese benim olmayan paranın 1 kuruşunu harcamam zaten bankaya bildiricem şimdi direk iade etsinler