turktelekomdan neden memnun değilsiniz hocam, geçmeyi planlıyordum.
Uzun zamandan beri türk telekom kullanıyorum hocam çok yavaş nerdeyse 10 kere destek kaydı açtım hiç bir işe yaramadı hız testim aşağıdaki linkten görebilirsiniz kablo ve tek kişi bağlı olduğu halde bu sonuçları alıyorum.
https://prnt.sc/116g7mr
Çok fazla seçeneğiniz yok zaten belli markalar var hatta kendi sattığı marka var. Kendilerine sorun ve onu alın zaten piyasada bulunan bir modem çeşidi de değil.
Önereceğim ve kendilerinin kullandığı:Netmaster CBW-383ZN Docsis 3.0 300 Mbps 4 Port Uydunet Modem
Hocam kendilerine sorduğumda da pek bir cevap alamıyorum sanırım onlarda bilmiyorlar
docsis modem'e para vermeyip herhangi bir 1gbit çıkış veren docsis modem alın sonrasında modemi köprü modunda kullanıp yanına bir router alın, docsis modem-routerlar çok verimli değil ve iyi olanları da gereksiz pahalı, router olarak mi router 4a gigabit öneririm içerisine openwrt kurup reklam engelleyici ,ping sabitleyici,belirli sitelerde vpn kullanma, tor ile bağlantı sağlamak ,vs. gibi imkanlarınız var
evet bir kaç yorum gördüm özellikle kablosuzda performansı hiç iyi değilmiş. peki bu benim işimi görür mü hocam?
link CBW-383ZN Docsis 3.0 300 Mbps 4 Port Uydunet Modem dün bende aynı şekilde internet bağlantısı için Letgo'dan buldum 2. el olarak bu modemi aldım. Sağlam bir cihaza benziyor inşallah sıkıntı çıkartmaz.
birde Netmaster İnfinity 401 DOCSİS 3.0 modelleri var acaba hangisi daha iyidir?