MoRBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba R10 ailesi sizlere bir proje üzerinde ortaklık teklifi yapmak istiyorum..
Bu teklifin amacı kendi başıma maddi ve manevi gerekse bilgi ile alakalı yetemiyorum diyelim..
Projeyi şu şekilde anlatmak istiyorum..
Dekor ürünleri satacağımız bir platform, site açacağız, gerekirse pazar yerlerine de gireceğiz..
Dropshipping ile bir kaç xml alıp siteyi doldurduktan sonra kendi aldığımız 5 - 10 ürünümüzüde siteye yükleyeceğiz.
Amacımız sosyal medyalar dan ve reklamlardan kendi ürünlerimizi satmak. Ama gelenler yüklediğimiz xml ürünlerinide görüp alabilecek.. Gerekirse bir dükkan bile açılabilir..
Bunlara sıfırdan başlamayacağız elbet sosyal medya ve site ismi hazır..Aşşağıda belirteceğim...
Bana yardım etmek isteyen ben bu konuya vakıfım diyen kişilerin wp üzerinden veya telefonla iletişime geçmeleri rica olunur..
Tek şartım ilgilenen kişinin istanbulda olması. Yüz yüze görüşüp anlaşmak ve proje üzerinde konuşmak için.. Birde maddi olarak yatırım yapacak elbette.
Girişimci arkadaşları bekliyorum.. Saygılar diliyorum..

Domain : dekoryeni.com

İnstagram hesaplar : @sozgram @dekoryeni

Facebook hesaplar : @sozkopat @dekoryenicom

Twitter hesaplar : @FiIozof @dekoryenicom

Hesapların hepsi organik ve kendi hesaplarımdır..ilk mailler bendedir ve baya eskidir..

Talip olanların arasından seçme yapacağım, bunu da bildireyim..
Herkese hayırlı satışlar.. İyi günler..

Wp: 0530 514 14 50

Konu ile alakalı fikirlerinizi de konuya mesaj atarak bildirebilirsiniz,,

hepsiburada,trednyol,n11....... daha sayayımmı