RemziKurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplam taahüt süreniz 1 yılın üzerindeyse gerekçe göstermeden iptal etme hakkınız var tüketici haklarına göre.
Hocam bunu bilmiyordum, sözleşme süresi 24 aysa örneğin, iptal edilebiliyor mu direkt?

Emre_Gumushan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen değil. Adını cayma değil kampanya bedeli olarak imzalatıyolar sözleşmede. Bu şekilde sivriliyorlar. Umarım ödemeden kurtulursunuz.
Umarım hocam. Dediğiniz doğru indirim bedelleri adı altında saplıyorlar afedersiniz.

TRSaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vodafone'dan Turkcell'e geçerken hocamın dediği olaydan yararlandım. 2 yıl oldu ama hala devam ediyordur
Bakalım bende araştıracağım hocam.

Teknolance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BTK dan gelen cevaba itiraz edin sert konuşun
söyledikleri yalanları reddedin
var olan arızayı vurgulayın
Denendi ve başarıya ulaştı
Hocam dediğiniz gibi yaptım zaten. Vodafone’a 2 kez itiraz ettim. Şuan BTK’dan cevap bekliyorum, size BTK mı olumlu dönüş yapmıştı?

Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boşuna çabalamayın hocam taahhüt verdiniz taahhüt verirken herşeye imza attırıyorlar.
Wraith adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keşke taahhütname imzalarken okusaydınız. taahhütname istemeyen bir çok internet firması var ve ben onlardan birini kullanıyorum çokta memnunum dilersen ilk ayın faturasınıda ödetmem size .

lakin vodafonenet konusunda çabalar boşa imza atarken resmen teslim olmuş sayılıyorsunuz geçmiş olsun
Teşekkür ederim şuan UyduNet kullanıyorum. Gayet memnunum.

ahmetekrem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısını bana da olmuştu 1 ay böyle uğraşmıştık sonradan düzeldi
BTK’dan mı şikayet ettiniz hocam? Banada yol gösterin, bende uğraşayım.

AykutSaglam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuşmalar kayıt altına alınıyor bu tarihte yapılan konuşmayı dinlenmesini isteyin. Daha önce başıma geldi ama müşteri temsilcisi yanlış bilgi vermiş özür dileriz dediler. Meblağ düşüktü diye uğraşmadım ancak uğraşırsanız sonuç alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bunu üstüne basa basa şikayetimde belirttim hocam. Bakalım umarım dinlenir kayıtlar.

yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi bir avukatla işi tersine çevirip siz onlardan para alın
Ah be hocam alabileceğimi bilsem... 😂

Hepinize yanıtlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim.
Peki BTK’dan olumsuz cevap gelirse ne yapmalıyım? Başka müracaat edebileceğim bir yer var mı?