Arkadaşlar bot kullanımı için öncellikle Binance borsasında üyeliğimiz olması gerekiyor.
Binance Referanslı üyelik Binance Referansız üyelik Binance api anahtarı oluşturmayı bilmeyenler Buraya tıklayarak öğrenebilir.
Sizi uyarayım bot kullanarak 1000 dolarınız 1 ayda 2000 dolar olmaz. Bot ile amaç varlığımızı korumak ve üzerine ufak ufak kar almak. 3commas.io üyelik yaptığınızda size 3 gün pro üyelik verir. İsterseniz 3 gün sonunda free üyelikten tek DCA bot kullanarak devam edebilirsiniz. Ben bir süre ücretsiz bot kullandım baktım güzel rakamlar veriyor yıllık pro üyelik aldım.
3commas referanslı üyelik 3commas referansız üyelik
Bu platformda 2 ana bot mevcut. DCA ve GRİD bot. Bot mantığı bir coini belirli teknik analiz yöntemi ile alıp satmaktır. Stretejimiz düşükten alıp yüzde 1 veya 2 civarı kar ile satmak. Biz DCA bot kullanacağız. GRID botlar teknik bilgi ister riski yüksektir.
Benim kullandığım bir kaç çeşit bot var piyasa güzel giderken kazançlar güzel fakat BTC bir anda aşağı salmaya başlayınca botlar da haliyle sorun yaratabiliyor. O yüzden piyasa takibinizde olmalı. Ben küçük miktarlar ile botu çalıştırıyorum böylece büyük zarar riskim azalıyor. Kullandığım botlar içerisinde en verimlisi
https://3commas.io/bots/3254467/shared_show?secret=ef9afa0b4f linkte paylaşmış olduğum bot. Mantığı ise Trading wiev sinyalleri ile alım satım yapmak. Piyasada çoşku var ise müthiş çalışıyor.
Vermiş olduğum link'e tıkladığınızda bu sayfa açılır. Sağ tarafta günlük aldığım kar gösteriyor. yeni bir Binance hesabı açıp oraya 1000$ para aktardım. Dene yanılma ile bir kaç bot kurulumu yaptım 15 günlük kazanç 90 dolar oldu. Bu botu kurmak için üstte copy yazan yere tıklıyoruz. Açılan sayfada Edit setting yazan yere tıklıyoruz.
Bu sayfaya geliyoruz geldiğimiz sayfada composite seçeneğini seçip alt kısımda usdt_all seçeneğini seçiyoruz. Amaç usdt ile alım satım yapmak.
Şimdi strateji kuralarım.
Max active deals bölümü aynı anda kaç adet alım satım işlemi olsun diyor. Ben 15 işlem açıyorum artık orası size kalmış uzun süre 10 işlem olarak kullandım aç gözlülük 15 e çıkardım.
Strategy long olacak
Profit currency kısmı ise en can alıcı nokta bence. Quote usdt seçeneğini seçerseniz bot satış yaptığında kazancınız dolar olarak hesaba yansır. Base dediğinizde ise yapmış olduğunuz kar coin olarak hesapta kalır. Ben base seçtim sebebi ise boğa piyasasındayız her an coinler 2x yükselebiliyor. Yaptığım kar ile ufak ufak coin biriktiriyorum ilerde lazım olur.
Base order size bölümü ilk alımı ne kadarlık bir ücret ile yapsın. Ben 12 dolar ile alım yapıyorum dediğim gibi ufak meblağ az kazanç ama ama az zarar. Her coinden kar yapamazsınız arada zarar verenler olacak 10 kar 1 zarar bize koymaz mantığı ile hareket ediyorum.
Safety order size ise düşüşün çok olduğu durumda sigorta olarak ne kadarlık alım yapsın. Biraz sonra bu kısmın ne işe yaradığını daha iyi anlacaksınız. Burada 14 $ belirledim. Trading view sinyalleri ile alım satım yapan bir sistem kurulumu yapıyoruz. 7 adet sinyalin kesişmesi olduğu an alım gerçekleşiyor.
Take profit %1,2 kazanca ulaştığımızda satış hazırlığı başlıyor. Bu kazançtan sonra bot %10 a kadar bile kazanca çıkabilir ama genelde çıkamıyor sebebi ise
Trailing bölümünde belirtmiş olduğumuz %0,2 oranı. Kazanç %1,2 oldu coin yükselmeye devam ediyor %1,7 ye kadar çıktı o noktada düzeltme geldi ve düşüş başladı diyelim işte o düşüş %0,2 olduğunda bot coini satıyor. Böylece kazanç minimum %1 maksimum ise ucu açık. Stop loss kullanmıyorum zararda satış yaptığınıda botun mantığı pek kalmıyor.
Safety orders bu bölüm çon önemli. Ben düşüşte 2 kez alım yap dedim bunu bu botu hazırlayan arkadaş 8 olarak ayarlamış. Burada mantık bot %5 düşerse 14$ alım yap. Botu kuran arkadaş %1 düşüşte Alım yap mantığı uygulamış benim param kısıtlı olduğu için parayı 1 coine bağlamak istemedim. Bu ayarlar ile şimdilik güzel kazanımlar elde ediyorum. Buradan sonraki ayarlarda 600 yazan kısım 600 btc hacim altındaki coinleri alma diyor. Sağ taraftan create bot diyoruz ve botumuz çalışmaya başlıyor.
Bot kurarak büyük paralar kazanamazsınız. Telefona uygulamayı indirip sürekli takip halinde olmak da gerekiyor. Btc sert inişler yapmaya başladığında botu durduruyorum. Gece uyurken ne yapacağız derseniz orası da kısmet yatıp uyuyun

1 ay oldu bot kullanalı. Pro paketi satın alacak meblağ kazandım ve pro paketi satın aldım. Artıları ne mi derseniz sigorta olarak kurulacak botlar var çoşkuda bu bot kazandırırken BTC düşerken de onlar kazanacak az zarar ile işleme devam edeceğiz. Kara listeye aldığım bazı coinler var.

Bunlar sert çıkışlar yaptığı gibi sert düşüşler de yapan coinler. Sert düşüş kaybettirir ve kazandıklarınız da bunlarla erir. Örnek vermek gerekirse KSM ve FIL olmasaydı 90$ olan kazancım 120 civarı olacaktı. Gerçi bu ikisinde fazla kaybetmemin sebebi sigorta olarak kurduğum botta yanlış komut vermem oldu. düşüşte 10 alım yap demişim farkına vardığımda geç olmuştu. Genel olarak sistem bana kazandırdı ama her zaman büyük risk barındırır ve bu risk sizindir arkadaşlar. Kimsenin vebaline girmek istemem. Benim sistemimde bot ufak tefek alımlar yapar kazancı coin olarak bırakır. Kendim alım satım yapacağım zaman binance Future kullanıyorum 10x 20x dalıyorum. Bu işlerden para kazanmak istiyorsanız teknik analiz temel analiz gibi konularda bilgi sahibi olun. Tradinview hesabımda genel olarak başarılı olduğum arada başarısız olan paylaşımlarım var. Takip etmek isterseniz
buraya tıklayın. Tradingview . Takıldığınız sormak istediğiniz bir konu olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Hepinize bol kazançlar dilerim. Unutmayın yaptığınız her işlem sizi bağlar benim yaptığım sadece yardımdır. Kazancınıza ortak olmadığım gibi zararınızı da benden bilmezseniz sevinirim.