Başlık saçma biliyorum uzatmadan nasıl başlık yazacağımı bulamadım. Öncelikle G2A hesabım hacklendi bunun farkına nereden vardın derseniz mailime satın alma işleminiz tamamlandı diye sürekli mail gelmeye başladı. Dedim aha kart falan kayıtlıydı herhalde benim hackleyip alım yapıyorlar. Mail geldikten 10dk sonra görmüştüm direkt G2A hesabıma girdim 2FA aktifleştirdim ve hemen oturum açma geçmişine baktım fakat benden başka hiçbir cihaz yoktu. Ben ne olur ne olmaz diye diğer tüm cihazlardan çıkış yap seçeneğini kullandım. Daha sonra satın alınmış keylere baktım hesp G2A gift koduydu. Hesabı kullanan hacker keyleri kendi hesabında etkinleştiremesin diye keyleri hesabımda kullanıp hemen G2A supporta iletişim formu ile ulaştım. Hesabım hacklendi hackleyen kişi satın alımları benim ödeme yöntemlerim ile yapmadı sanırım birisini dolandırıp ödemeleri öyle yaptı, hacker satın aldığı ürünleri satamasın veya kullanamasın diye kendi hesabımda kullandım. Bakiyeyi veya ürünleri iade alıp ücreti ücret sahiplerine iade eder misiniz diye bir form yolladım. Sonra bana görüntülenen keyleri maalesef iade alamıyoruz yapacak bir şeyimiz yok dediler. Yapılan ödemeler mobil ödeme ile yapılmıştı dedim ödeme yapılan telefon numarasını iletebilir misiniz diye maalesef yazdılar. Şimdi ben ne yapayım 24€'luk G2A hediye kodu ve 5€'luk Amazon hediye kodu alınmıştı.