bende sizin düşüncenizde art niyet arıyorum. ücretsiz sağladığınz hizmetten kendinize reklam çıkartıyorsunuz. forumda ücretli satılan birşeyi ücretsiz yapamazsınız. Kendi sattığınız tüm herşeyi size ait olan bir modüle birşey diyemem. satışı sadece sizdedir lisansını da siz veriyorsunuz varez dağıtılır o zaman itiraz edersiniz.
benim itirazım da buna. emek verip bir işe başlamışım alt alımı gelişirmişim burada pazarlıyorum siz geliyorsunuz ben bunu ücretiz sunacağım. iyi o zaman girin fastfood dükkana hamburgeri bedava dağıtın. yaptığınız etik değil.
alt taban vs. söylemlerinizle diğer savunduğunuz durumu örtüyorsunuz sadece. aynı durum kanva konusunda yaşandı.
Sevgili arkadaşım,
Problemini anlıyorum. Ancak benim hazır modülüm yok. Ben her şeyi kendim yazıyorum. İstediğim şeyi ücretsiz verme hakkına sahip değil miyim? Forum dediğimiz şey bu değil mi? Forumda üyelerin %70'inin hakkında bölümünde "bilgi alışverişi yapmak için geldim" yazıyor. Ee ?
Ben zaten PM'den mesaj atana direk belirtiyorum. Konu altından ücretsiz destek alırsınız PM'den özel çalışma istiyorsanız ücretli yapıyorum diye.
Ayrıca, Doğru diyorsunuz. Yanıltıcı reklam oluşmuş. Niyetim bu değildi. Bu konuda bir önceki mesajınızda belirttiğiniz gibi 10TL'e ihtiyacı olanlar yapar dediniz.
Şimdi, konu başlığını güncelledim. (Moderatör onayından sonra görürsünüz.)
Uyarınız için teşekkür ederim!
Baltalayanlardan sonra sıra inşallah destek almak isteyenlere de gelecektir..
Şimdi size yardımcı olabileceğim bir konu var mı? Opencart ile alakalı bir sorununuz varsa yazabilirsiniz.
İyi forumlar.