tamam siz gidin aldatırsanız başkasıyla kaçarsanız çoluk çoçukla ortada bırakırsanız 1 lira isteyen anadolu ailesi-kadın bulun

Eşinize okuma yazmayı öğreterek başlarsınız balayına kaşık kullanmayı fln öğreterek eğlenirsiniz.Ne alaka mı? ben anadoluda yetişipde 1 liraya ikna olacak insan tanımıyorum anca mağaradan bulursunuz.Ha sümsük bir ailenin sümsük kızıyla evlenicekseniz sorun yok bunuda belirttim.Gidip gelinin babasına ilerde kızının kıçına tekmeyi basarım sen bakarsın al buda 1 lira diyin bakalım ne tepki alıyorsunuz
Siz dediniz ki katlar yatlar altınlar paralar ister, kadın isterse 1TL de alır 10.000 de 1 milyon da; İslam'a göre kadın mehirde serbesttir ve mehir karşılıksız verilir.
Bu arada kadın kendi ayakları üstünde durabilecek bir kadınsa, zenginse niye sizden sevdiği insandan para istesin ki; "sümsük" diyerek mehirini az isteyecek kadınlara genelleme yaparak yine hata yaptınız ve art niyet aramaya başlarım.
Aldatana saygım da sevgim de yoktur ve mehir de evlenmeden önce verilir ki çiftlerden kaçı imam nikahı kıydırıyor ki bugünlerde mehir istesin?
Dikkatli olun, saygımı koruyaraktan bilgilendirmeyi amaçlıyorum ama bu yaptığınız saygısızlık oluyor artık o insanlara.