Teşekkürler
@Orhan_GUNGOR;
Aslında başından beridir bu mesajları hak etmediğimi söylemeye çalışıyor ve bunun için savaş veriyordum. Ben 12 aydan fazla bir zamanımı bu işi layığıyla ve profesyonelce yapabilmek için ayırdım. Üniversite yoğunluğumun arasında bu işe gönlümü verdim ve kendimi her geçen gün her konuda geliştirmeye ve üstüne koymaya devam ettim. 1 tane benim hakkımda müşterilerimden şikayet konusu göremezsiniz. Herkesin gönlünü hoş etmek için bol bol hediyeler dağıttım. Yeri geldi param yok diyene ücretsiz verdim ama bir tane yaptığım iyiliklerin reklamını göremezsiniz. Ben 12 aydan fazla bir süredir bunun savaşını vermişim; 2 aylık birkaç üye gelmiş benim tüm emeğimi kötülercesine yorumlar atıyor. Buna hiçbir şekilde hakları yok. Sanıyorlar ki internette ücretsiz dağıtılan Duolingo switch kodları patlamayacak. İnternetten ücretsiz edindiğiniz kodlara mı güvenirsiniz yoksa kimden aldığınızı bildiğiniz ve oldukça kaliteli bir ticaret geçmişi olan ve ticaret ahlakından, etik kavramından haberi olan birisinden 20-25 gibi komik rakamlara aldığınız kodlara mı güvenirsiniz? Tüm bu örnekler zaten her şeyi açıklar nitelikte. Bu iyilik timsali arkadaşlara ticaret hayatında başarılar diliyorum. Beni tercih eden tüm müşterilerim için de kocaman bir kalp bırakıyorum.
@bbthns; EWA lazım onunda ömür boyu üyelik şeklinde satışını yapabilirsen pm atarsın.