oslopay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
buyrun buda benden olsun almanca dil kodu : 2NC4DB

@tonylothbrook; @bbthns;
VictoryLoves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu uplansın da yayılsın , bu şeyleri böyle elde edip paylaşan insanları çok seviyorum. helal olsun konu sahibine!
Arkadaşlar ne oluyor? Beni insanlara kötü birisiymişim gibi gösterince benim R10'daki itibarım zedelenecek mi sanıyorsunuz? +200'den fazla ticaret yapmış ve bir insanın dahi kalbini kırmamış olan beni bu şekilde insanlara lanse edemezsiniz. Bugüne dek Duolingo Plus (paralı abonelik) tedarik ediyorduk. Birkaç ay önce Duolingo firması tarafından Plus satışları yasaklanınca öğretmen hesaplarımızdan altını çiziyorum kendi sınıflarımıza alarak Plus özelliklerini aktif ediyoruz. Bakın altını çiziyorum kendi sınıflarımız. Yani bu ne demek oluyor? İnternette sağdan soldan bulduğunuz switch kodlarının hiçbir garantisi yok sınıflar kapatılır, silinir ve siz öylece ücretsiz üyeliğe devam edersiniz. Ama bizim kendi sınıflarımız sonsuza dek açık kalma garantisi taşımaktadır. 1 tane insanı bile bugüne dek mağdur etmemiş biz, sizin gibi insanların adımızı karalamaya çalışmasına izin verecekte değiliz. Gerekirse açıklama da yaparız. Konu sahibi arkadaş kendisini akıllı sanıyor ve insanların gözünde iyilik meleği imajı çizmeye çalışıyor. Benim bugüne dek her ticaretimde dolu dolu paket paket hediyeler verdiğimi müşterilerime sorabilirsiniz. 50₺'lik paketleri öğrenci kardeşlerimize 10₺'ye verdiğimi biliyor yani bugüne dek bunun reklamını yapmamış olmam demek ki büyük bir hata. Yazıklar olsun. İstediğiniz kadar dil sınıfı kodu paylaşabilirsiniz. Ben ürünlerime sonuna dek güveniyorum ve benim bu foruma ismim ve geçmişim yeter. Siz iyilik yapmaya devam edin, ben iyiliğimi etrafta sağda solda göstermeme taraftarıyım. Siz ise gözüne sokun insanların. Ben Duolingo Plus satışı yaptığım zamanlar; her ay çekilişle onlarca hesap dağıtıyordum ücretsiz. Burada gelmiş kendisini akıllı sanan birkaç insan benim karşımda durmaya çalışıyor. Bu saatten itibaren istediğinizi yazabilirsiniz ama emin olun benim hiç müşterim kalmasa eski müşteri kitlem ile içli dışlıyız ve hepsi beni çok sever ben de onları çok severim hala daha konuşuruz. Yani böyle bir karalama kampanyası düzenlemenize gerek yok kendi aranızda. Size de internetten bulduğunuz switch kodları ile iyi eğitimler Kalite ve fark isteyen zaten beni tercih ediyor. Siz 25-30₺'ye Duolingo sattığımı sanıyorsunuz fakat ben müşterilerime hep hediyeler dağıtıyorum yanında. Benden alışveriş yapan müşterilerin aklı hep rahat oluyor çünkü hesaplarının hiçbir zaman patlamayacağını biliyor.

İyi forumlar