Hocam buradaki amaç kandırmak değil siz elinizdeki belgeleri götürsenizde doktor genellikle o hastanede yapılan sonuçları istiyor. Yani sıfırdan muane tahlil vs. (artık neleri uygun görürse). Size Örnekle Açıklayayım : Şimdi siz tamamlayıcı sigortayı yaptırdıktan sonra hastaneye gidiyorsunuz muanenizi oluyorsunuz size tahlil veriyorlar o tahlilleri danışmaya onaylatırken sigorta şirketinizden onay alıyor tahlil ödemeleri için eğer orada size sorarlarsa şikayetiniz ne zamandır var diye yeni diyebilirsiniz tamamlayıcının karşılaması için onay aldıktan sonra para falan ödemiyorsunuz. Özel hastanelerin bi kayıt tarafında 15-20 TL para ödüyorsunuz o kadar. Çoğu ameliyatları (yatarak) %100 karşılıyor sigorta şirketleri.
Ben anneme tamamlayıcı yaptırdıktan 1 gün sonra özele götürdüm
anladım hocam, yani şunu merak ettim onlar mr çekicek okay güzel bunu sanırım sigorta karşılıyor zaten, daha sonra muayene sonucuna göre ameliyatı veya fizik tedaviyi sigortaya sorucaklar sigorta okay derse devam edilecek.
ama sigorta tc kimlikten vs daha önceki devlet kayıtlarını gördüğünü düşünüyorum ve 4-5 aydır hastalığı olan birinin ameliyatını karşılarlar mı onu sorguladım..
siz ne kadara yaptırdınız acaba sigortayı?