By_Tarantula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam öncelikle büyük geçmiş olsun. Aynı olayın bir benzerini kendi annemde yaşadım. Sıra alıyorsunuz 15-20 gün sonraya muaneye gidiyorsunuz emar istiyor onun için gün veriyorlar çektirdikten sonra tekrardan doktordan randevu almak istiyor yine 15-20 güne anca veriyorlar bildiğiniz 3 ayımız çöp oldu. Ama en güzel yöntemi kullandım

Anneme "Tamamlayıcı Sağlık Sigortası" yaptırdım. Aynı gün herhangi bir özel hastaneye gidip 15 TL verip (bazen emekli sandığından alıyor) muanesini yaptırıyorum, eğer durum ameliyatlıksa da herhangi bir ücret ALINMIYOR o yüzden siz siz olun devlet hastanelerinde annenizi daha çok hasta etmeyin Hemen bi teklif alın yıllık 600-2000 arası değişiyor fiyatlar aylık taksit e böldürüp yaptırın derim.

Sağlıklı günleriniz olsun
çok teşekkürler hocam lakin teşhis konulunca vs olmuyor falan dediler? çünkü hile gibi oluyor biraz ameliyatlıksa hemen hop sigorta sonra tedavi bunun önüne geçmişler yazdılar yukarıdaki yorumlarda? sizin doktor ameliyat dedikten sonra mı siz bu yola başvurdunuz acaba