Merhaba,

Birkaç yabancı borsa kullanmaktayım ve özellikle birinde bu olay artık sinirlerimi çok fazla zıplatmaya başladı. Bu olay yasal mı yani borsa bu saçmalıklara önlem almıyor mu anlam veremiyorum. Bir coin almak istiyorum ve en yüksek fiyatı yazarak bekliyorum, aradan 3 saniye geçiyor ve şaaaak, 3-5 bin adet alım emri benden 0,00001 daha fazla fiyata anında önüme geçiyor, iptal edip 0,00001 fazlasını yazsam saniyesine şaaak diye önüme geçiyor. Aynı şekilde satmak istediğimde de aynı şekilde benden 0,00001 daha ucuza satmaya çalışıyor hemen önüme geçiyor ve binlerce adetlik emir olduğundan, benim işlem yapmak istediğim bu coinlerin hacimleri de çok az olduğundan benim elimdeki coinleri satma gibi bir şansım kalmıyor resmen. Hak mı bu şimdi? 3 kuruşluk yazılımla benim ticaretimin önüne geçiliyor, düşüşü önceden sezip satışa koyuyorum ama satma gibi bir ihtimalim yok, öyle bir şans tanınmıyor resmen. Uygun fiyatlı gördüğüm coinleri ise alma gibi bir ihtimalim yok, ne fiyatı verirsem vereyim 0,000001 cent fazlasını yazıp ilk o kişiler alıyorlar. Belli başlı coinler tutulmuş resmen, tutulmayanlara da çökerler yavaş yavaş. Sormak istediğim bu gibi otomatik işlemleri borsalar takip etmiyor mu? Benim bu konuda herhangi bir hakkım var mı yok mu? Sanıyorum fiyat aralığı ayarlandığı için arada yüksek bir fark olunca örneğin 2,40 dolar fiyattan bu bot satışa koymuşsa, anca 15-20 cent daha ucuza koyacaksın ki seninle o zaman rekabet etmiyor ama bu sefer mal ucuza gidiyor. İyice sinirlerim zıplamaya başladı ama benzer bir konu görmediğim için başka görüşleri okuma şansım olmadı. Fikir belirtenlere teşekkür ediyorum.