Konuda düzenleme: bazı firmaların ücretlerinde yaptığı değişiklikleri konuda güncelledim.

orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düzeltme: Taleplerine 24 saat içerisinde otomatik cevap veren bir firmayız. Olacaktı heralde yanlış yazılmış.

Konuyu okuyup karar verecekler için;

Kısaca PayTR saçma sapan siteleri kabul edip işini hakkıyla yapan yerleri kabul etmeyen bir firma önermiyorum.

Shopier: Kargo ile işlem yapılacaksa kargo anlaşmanız yoksa, kargo konusunda işinize yarayacak bir firma bu tarz sektörler için ideal diyebilirim.

@weepay; Bu güne kadar yüzlerce ödeme aldım. Özellikle mobil uygulaması benim için güzel bir deneyimdi para gelme bildirimini sesli almak çok güzel.

7 günlük bloke olayı yüzünden değiştirmek zorunda kaldığım bir firma oldu. Bu blokenin kötü yanı 7 gün gecikmeli olarak günlük para yatırılıyor. Bütün hesaplarınız bozuluyor. Ödeme hesabı yapmak benim için sıkıcı bir hale gelmişti bunun için çalışma yapmaları gerektiğine inanıyorum. Bunu bir takvim veya bölüm ile içeride XXX ödemeniz var. Veya takvim oluşturup 07.03.2021 tarihinde bu yatacak hesabınıza diye görebilmek gerekiyor. Ben açıp 7 gün önce bu parayı almışım bu gün bu yatacak hesabı yapmam gerekiyor.

Yine de özleyeceğim bir firma oldu. İkinci alternatif bir entegrasyon yaptırmayı düşünüyorum belki yine buluşur yollarımız

Düzeltme: WeePay firmasından Cihat Bey arayıp ilgilendi. Ve sorunlara karşı çözüm üretti. Weepay ile bu güne kadar tek sıkıntım yukarıda yazdığım olaydı. Kendilerine teşekkür ediyorum. İkinci bir ödeme yöntemi olarak ekleme yapacağız. Öneririm

@CeoBey; Bir iki gün önce PayHesap entegremizi yaptık. Konularında ertesi gün ve %2 komisyondan başlayan oranlar diye belirtilmiş. Eskiden başvuru yapmıştık bir tık fazla komisyon ve 7 gün bloke verilmiş. Bu sektörde iş yapanların yaptıkları yanlışlar işini iyi yapanları kötülemesi yüzünden diye düşünüyorum.

Pay Hesap için ilerleyen dönemde ekleme yaparım.

Düzeltme: PayHesap salı günü ödeme olarak belirtilmiş yazarken yanlış yazmışım.
Eklemeleriniz için çok teşekkürler Benimde canımı sıkan noktalardan birisi ertesi gün diye reklam yapılıp günün sonunda blokeli çalışma teklif edilmesi oluyor. Shopinext, Shipy ve Shopier bu konuda sabit bir düzende çalıştığı için hoşuma giden firmalar arasında özellikle size de Shopinext ve Shipy'i de deneyimlemenizi tavsiye ederim, bol şanslar