Merhaba, bir projemiz vardı. Ona çok benzer bir örnek bulduk. Bir sürü freelancer sitesinde de arkadaşlara mesaj attık fakat benzer bir iş yapan vs çıkmıyor bir türlü. Site şu : Character Creator Org
Bu sitenin neredeyse aynısı gibi birşeyi istiyoruz. Sadece başta 2 tane karakter seçimi var o bizde sanırım 5-10 karakter arası olacak. Onun dışında yine Kategori>Alt kategori şeklinde bir sürü görsel seçimi olacak . Bütün görseller bizzat bizim tarafımızdan istenilen formatta ve boyutta sağlanacak zaten, yani siteyi yapan arkadaştan tek beklentimiz bunu siteye çevirmesi. Sitede bizim için önemli olan bir kaç şey mesela ziyaretçi seçimlerini yaptığında Png yada Svg (artık hangisi uygun olursa, transparan olması yeterlil) olarak karakterinin görüntüsünü indirebilsin (Tıpkı sitedeki gibi). Site böyle hızlı olsun, bir de Color Picker olsun (Yine, sitedeki gibi) . Projeye ilk başlarken bir kaç mühendis arkadaşıma sormuştum, bu çok kolay iş mühendisler bakmaz bile buna, bionlukta falan yaptırırsın dediler. Peki dedim, ama yapacak insan bulamıyoruz açıkçası. Herkes codecanyondan aldığı oyun scriptlerini değiştirip değiştirip satma peşinde. Bir kaç kişi olur dedi örnek proje de göremedik, biri diyor 200 TL ye yaparım ama 1 ayda, 2 haftaysa 300 TL ye yaparım, biri diyor 850 TL, Eğer 850 TL lik iş ise diğeri niye 200TL ye yapsın sonuçta. Dolandırılacak durumdayım sanırım fikir almak istedim o yüzden. Bu tarz bir sitenin kodlanması ne kadar sürer, ne kadara yapılır? Normal şartlarda zor birşeymi yoksa arkadaşımın bahsettiği gibi kolay birşey ama ben mi bulamadım yapacak kişiyi? Birde Freelancer, Bionluk gibi bir siteden birisiyle anlaşsak ama projeyi böyle yapamasa (çünkü kimsenin gösterebildiği örnek proje de yok mecbur şans eseri güvenip denemek gerekecek), para iadesi alabiliyor muyuz site söz verdiği gibi olmadı diye?
Teşekkürler şimdiden geri dönüşler, fikirler için. İyi forumlar