Hocam, dondurma işlemi yaptırın acı yok. Bir hafta içerisinde iyileşir maalesef genital sigil çok yaygın bir hastalık türü aldırmadan kesinlikle cinsel ilişkiye girmeyin eğer girdiysenizde karşı tarafın hpv testi yaptırmasını isteyin. Kadınlarda rahim ağzı kanserinin en büyük nedeni genital sigil(hpv)dir. Konuyu ciddiye alın dondurun gitsin. Yayılma durumu eğer jilet ile keserseniz mikrop diğer bölgelere yayılır ve oralarda da sigil çıkar. Tüy dökücü kullanabilirsiniz. Ancak asla kanatmamaya çalışın. Kişisel havlu vb eşyalarınızı kimseye kullandırtmayın. Cinsel yol harici düşükte olsa havlu üzerinden geçtiği gözlemlenmiştir.
Bilemiyorum hocam hpv mi değil mi anlayamadım? Şükür şu anda bir tane var. Başka hiç bir yerde çıkmadı. Jilet konusuna da dediğiniz gibi çok dikkat ediyorum. Dondurma işlemi de maalesef tek sefer de olmuyormuş sanırım ve can yakıyormuş. Abim de de bayağı var. O da dondurttu ve çok acıdığını söyledi. Çay ağacı yağı iyi geliyormuş dedi youtube da bir eczacı kullandım ama hiç faydasını görmedim.
Çocukluğumda da ellerim de bir sürü siğil vardı. Bir gün banyoya girdim ve nasıl olduysa ufalanıp döküldü tamamen. Şimdi tekrar çıktı.